SLIDER

Esittely / AboutBloggaajasta:

KUKA? 
Nimi on Helmi, ikää 22 vuotta, opiskelualana arkkitehtuuri ja harrastuksina muun muassa käsityöt, valokuvaus ja tanssi.
MILLAINEN? 
Vähän joka asiasta innostuva ja aina vähän turhan monta rautaa samaan aikaan tulessa ja lusikoita joka sopassa. Kaikkea pitäisi ehtiä tekemään ja päivistä loppuu tunnit kesken. Tykkään kaikenlaisesta käsin tekemisestä nikkaroinnista neulomiseen, kirppareista, suomalaisesta designista, välikausisäistä, sushista vaikkei sitä millään jaksaisi tehdä itse. Näen kaikkialla ikuistamisen arvoisia kuvakulmia, ja mietin vielä omaa suuntaani yhteiskunnassa, vaikka se pääala onkin jo valittu. Oikeasti elämässä ei ole kiire minnekään, mutta silti tuntuu olevan kokoajan kiire. Tällä hetkellä vietän välivuotta opinnoista tekemällä täyttä työviikkoa ekaa kertaa kunnolla oman alan töissä, ja meneillään olevat projektit liittyvät valtaosin meidän 3h+k -kotiin.
MISSÄ? 
Tänä nykyä ja lähitulevaisuudessa Tampereella, mitä nyt toinen jalka edelleen kotikonnuilla Espoossa. Ja kyllä tuota muutakin maailmaa huvittaisi nähdä, laidasta laitaan.Blogista:

MITÄ? 
Kirjoituksia ja kuvia ihan tavallisesta elämästä niin hyvässä kuin pahassa, kauniita tavoitteita ja materialistisia mielihaluja. Sitä mitä minä haluan, sitä mistä minä pidän ja mitä haluan muille kertoa. Vaikka kuvat voivat joskus olla ihan kuvauksellisuuden vuoksi aseteltuja ja visuaalisen itseilmaisun mukaisesti muokattuja, kirjoituksissani pyrin rehellisyyteen ja kaunistelemattomuuteen.
MILLOIN?
Aina kun vain löytyy on jotain postaamisen arvoista, ja kunhan elämä antaa aikataulultaan periksi. Opinnot tietysti vievät aikaa harrastuksilta, joihin tämä bloggaaminenkin lukeutuu. Pakkopullana en suostu kirjoittamaan, ettei blogista pakene sielu.
MIKSI?
Rakkaudesta lajiin nimeltä itsensä toteuttaminen ja ajatusten, tunteiden ja inspiraation jakaminen.
KENELLE? 
Heille, jotka hakevat inspiraatiota arkeensa, tykkäävät visuaalisuudesta ja jaksavat ehkä lukea pidempiäkin pätkiä tekstiä. Sellaisille, joita tällaisen ihmisen elämä kiinnostaa. Niillä, joka pitävät blogeissa monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta, tiettyihin pääteemoihin keskittyen.

Minä toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleiksi, ja toivon että blogistani on teille iloa! Jos pidät blogista ja haluat sen kirjoittajaa ilahduttaa, heitä vaikka kommentilla – ne jaksavat piristää pimeämpinäkin päivinä.


Shortly in English: I'm a 22-year-old architecture student from Tampere, Finland. My blog is mostly about my everyday life and things that I'm interested in, like inspiring do-it-yourself -stuff, decorating our home, photographing and writing down my thoughts.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Helmihytti • Theme by Maira G.