Helmi Hytti Photography

Ei kommentteja:
valokuvaaja-tampere

Piditkö blogissani näkemistäsi kuvista? Etsitkö juhliisi tai henkilökuvien ottajaksi kuvaajaa, joka osaa vangita tunnelman?

Aloitin valokuvauksen monta vuotta sitten kuvaten lähinnä omaksi ja läheisten iloksi sekä bloggaamisen sivutuotteena. Pikkuhiljaa kokemusta on karttunut ja harrastus on laajentunut uusiin ulottuvuuksiin.

Nyt valokuvausharrastuksen kanssa on otettu seuraava askel, ja toiminta pyörii virallisesti toiminimellä, sivutoimisesti opiskelun ja muiden töiden ohessa.

Pirskeet, potretteja tai jotain muuta kuvattavaa?

Vahvuuksiani ovat ihmisten kuvaaminen luonnossa ja kaupunkimiljöössä, sekä dokumentaarinen tapahtumien ja juhlien taltioiminen, joihin kamerakalustonikin parhaiten sopii.

Tästä linkistä voit siirtyä suoraan galleria-sivulleni.

Voit tutustua kuviini siellä (Kuvat- ja Portfoliokooste-sivuilta) tai vaikka täällä blogissani. Täällä blogissa tosin käsittelen enemmän oman elämääni liittyvien tapahtumien tallentamista, kuin muiden henkilöiden.

Tarjoamiini kuvauspalveluihin kuuluu mm. henkilökuvien kuvaus, kuten

sekä erilaisia tapahtumiaJos sulla on mielessä joku kuvausidea tai -tarve, laita viestiä, niin katsotaan mitä saadaan aikaan! Liikun erityisesti Tampereen alueella, mutta tarpeen tullen huristelen kauemmaskin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää esimerkiksi sähköpostitse, täällä blogissa tai vaikka facebookissa!Jos tykkää sivustani Facebookissa, niin pysyt kärryillä viimeisimmistä meiningeistä ja tarjouksista!

Tämä työmaa on vielä sen verran alkutekijöissään, että olen superkiitollinen, jos haluat jakaa sivuni tai julkaisuni eteenpäin, tai vinkata palveluistani kavereillesi, jos hän puhuu kuvaajan etsimisestä.

Kiitos! ♥valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti