SLIDER

Yhteistyö / CooperationMikäli edustat jotakin yritystä, joka on kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa, olen kiinnostunut kuulemaan ehdotuksesi. Erityisesti, mikäli se liittyy jotenkin blogissa esiintyviin pääaihepiireihin, jotka löydät oikeasta reunasta kohdasta "I write about", eli esimerkiksi käsityöt, tyyli ja sisustus.

Yhteistyöehdotukset ja muut yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen helmi(a)hytti.fi.

Aikaisemmat yhteistyö- ja kampanjapostaukset löytyvät helposti tunnisteella yhteistyö. Indiedaysin kanssa toteutetut yhteistyökampanjat löytyvät myös erikseen tunnisteella co-creation.

Lukijoille: Blogini kuuluu Indiedays Inspiration -blogien yhteisöön, mutta on käytännössä täysin itsenäinen. Mikäli jokin postaus on tehty yhteistyössä jonkin firman kanssa tai jokin tuote on saatu, siitä ilmoitetaan selkeästi. Blogissani ei ole piilotettuja mainoslinkkejä, joista hyötyisin jotain salaa. Ja mikäli jokin mietityttää, aina voi kysyä niin vastaan parhaani mukaan.


In English: If you’re interested in a cooperation with me and my blog, feel free to contact me by email, helmi(a)hytti.fi


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Helmihytti • Theme by Maira G.