# Lyhin reitti maailmalle on kun avaat oven ja astut ulos

2 kommenttia:
Aattelin vähän vaihtaa sitä suuntaa mihin tää blogi oikeen tulee kehittymään. Mut koska oon perfektionisti, kaikki tapahtuu ihan pirun hitaasti koska en tahtois et missään olis virheitä (siis omasta mielestä virheitä).

Väkersin tällasen yhelle kaverille 18 vuotis synttärilahjaksi. :) Helmiä ja hopeaa, ite ainakin tykkään noista väreistä.

Taittelin korulle origamirasian sinisestä kiiltopaperista. :) Pohjalle vähän pumpulia, että pysyy tukevammin paikoillaan.

Rakastan itsetehtyjä lahjoja. Mun antamat joululahjat oli suurelta määrin savikulhoja ja -kynttilälyhtyjä, yks maalaamani taulu, ite neulottuja sukkia ja bestikselle raita pipo pörrölangasta, hopeakoruja... Mitähän näitä nyt oli. Ainoastaan pikkubroidin ja O:n lahjaan käytin rahaa: Toisella kitarakirja ja toiselle muutaman kuukauden tilaus Tiede-lehteä. :)
Aaah... talvella kaivataan kesää, kesällä toivotaan pidempää kesää. Tai minä ainakin. Vaihdoin blogin nimen siinä missä ulkoasunkin. Suomalainen kolibri, niin outo kuin se onkin, kuvaa vähän niinkuin itseäni, ja sitä, kuinka kauhea hinku nyt on päästä lähtemään ulkomaille ja ylipäätänsäkin matkustamaan. Kavereiden kanssa, A:n kanssa, O:n kanssa....
Paikkoja jonne nyt vähintään halusin matkustaa ja mielellää lomailla vähän pidempäänkin jos olosuhteet sallii..
Saksa, Hollanti, Iso-Britannia (Lontoo on nähty..), Irlanti, Ranska (Pariisi!!), Espanja (joka tosin on jo tullut aika tutuksi), USA (California, Florida, New York... ja Hawaii), Brasilia, Hongkong, Australia, Uusi-Seelanti, Japani (Tokio ja Nagota nähty), Etelä-Korea, Etelä-Afrikka, Intia, Thaimaa, Venäjä (Moskova ja Pietari), Egypti, Kroatia, Kreikka, Italian rannat...

Viime vuonna vannottiin A:n kanssa, että siitä kesästä olisi tullut oikein kunnon biletyskesä. Lopputulos kuitenkin oli, että ite kävin koko kesän aikana korkeintaan pareissa kemuissa ja A ei tainnu keretä yhtiinkään. Nyt taas ollaan sovittu tai siis puhuttu, että lähettäis tyttöjen kanssa roadtripille sitten kun A saa ajokortin ja joku esim vanhemmista uskaltautuu lainaamaan autoa. Ite manaan sitä, että oon koko ton hemmetin kesän alaikänen, toisinku kaikki nää läheisimmät kaverit...
Tosin jos saan kesätöitä, niin panostan siihen niin paljon kuin mahollista. Siinäkin on vaan tää, että alaikästen on hirveän vaikea saada mitään järkeviä töitä.... mut rahalle olis tarvetta, joten suunnitelmissa on 24/7 etsiä vakituista viikonloppu- ja iltatyötä, jotta voisin säästää rahaa tulevalle. En kuitenkaan ajatellut ihan loputtomiin asua vanhemien luona. Saatika olla kokoajan kyselemässä avustuksia omiin menoihin joita kuitenkin tuppaa kertymään... Maailma on kallis paikka.


pelle
Vaihdoin profiilikuvan tollaseksi hassuksi, mulla oli yhtenä aamuna vähän hauskaa kiivin puolikkaiden kanssa. :D Kuva lähti siinä tilanteessa multimediaviestina A:lle piristämään sen kouluaamua.

Tänään meni ilta kotosalla (surprise surprise), O tuli meille syömään ja kattomaan leffaa. Tveestä tuli DaVinci Code ai että se on ihana ja mielenkiintoinen joka kerta kun sen katsoo. Toiminta&mysteeri leffat on niin mun makuun.
O oli aika väsynyt, mua olis kiinnostanu muistella vanhoja aikoja, kahta kolmea vuotta taaksepäin eli yläasteaikoja, niitä aikoja kun kaikki oli epäselvää ja ongelmallista. Luin pari sivua mun sen aikasista päiväkirjoista, ja voin vaan sanoa ettei todellakaan ole ikävä niitä aikoja. Nykyhetki on hyvä. Tosin joskus toivon että aika kuluis nopeammin. Joskus päinvastoin.


Kun/jos mä joskus menen naimisiin, hääjuhlis pitäis soittaa Olavi Uusivirran Tuu mun vaimoksein... melodia iskee, ääni iskee, jos tää taustal soiden kosittais niin olisin ihan myyty. Aivan ihana.
2 kommenttia: