Shoes Shoes Shoes

Ei kommentteja:
Mulle uhkaa tulla kenkäkriisi. Wanhojen tanssikengät on vielä ostamatta, tietenkään sellasii ei satu vastaan sillon kun niitä etsii, mutta kaikkia muita ihania kenkiä sen sijaan kyllä! Mulla ei todellakaan ole itselläni rahaa ostella sitä kaikkea mihin kaupungilla kulkiessa ihastun, mutta nää parit ihanuudet on tarttunu tässä parin kuukauden aikana mukaan.

Nää lähti mukaan joulukuussa parikyt minuuttia ennen kotiinpäin lähtevää lentoa jostain putiikista Teneriffan lentokentältä muutamalla kymmenellä eurolla. Mun jalka näyttää jotenkin ihan epämuodostuneelta, kävellessä menee kyllä ihan luontevasti. En oo päässyt kuin vasta kerran näiden kanssa tositoimiin, oli se aika hoipertelua kun toi korko on aika tosi korkea. :D Aattelin laittaa noi wanhojen jatkoille, saa nyt nähä miten käy. Väri olisi sopinu tosi hyvin mun wanhojen mekkoon, mutta ton korkokorkeuden kanssa ei kyllä pahemmin tanssita ilman että taittuu nilkka tai pari...


Sitten joululomalla käytiin shoppaamassa A:n kanssa mulle nilkkureita, Andiamosta bongasin tällasia joista alimmat lähtivät mukaan. Ne oli Vagabondit, joten hintaa oli, iskä tosin maksoi koska oli luvannut. Kävelin noilla muun muassa uutena vuotena (joka oli kyllä sellainen vähän vähemmän hyvä idea)  ja koko loppu loman, kunnes koulun alkaessa tulikin yhtäkki kauheat talvisäät ja piti vaihtaa viime vuotisiin kulahtaneisiin feikki-uggeihin. Lovely. Yksi syy lisää siihen listaan, minkä takia toivon, että talvi menis ohi nopeasti.

Viime yönä tuli vahingos valvottua viiteen mut silti pitäis nyt jaksaa lähteä Stadiin ettimään niitä tanssikenkiä. Pitäis löytää korkkarit, ettei mekon helmaa tarvii lyhentää. Kyllä mä jaksan... Aamupalaks vetäsin huiviin parit pekonit ja paistetun kananmunan. Ei ees kuvaamaan ehtiny kun ne oli jo hävinny.


thaaaank gooood
(vaik en pahemmin mihinkään jumaliin uskokkaan) et se en ole minä jonka niskoille on sälytetty tän talven lumityöt. :D

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti