# Shoppailuhimoa

Ei kommentteja:
Kuvat © GinaTricot

Suunnittelin tänään koko päivän, että piipahdan koulun jälkeen vähän kaupoilla etsimässä sellaisia kirkkaan värisiä housuja, ihan perus paitaa, kaulaliinaa ja niitä wanhojen kenkiä, mutta tajusin kuitenkin ettei aika vain millään riitä. Väsyttikin sen verran, että nukahdin koulussa ruokavälkällä pariksi kymmeneksi minuutiksi. Ja nyt tuntuu että vois jo mennä yöunille. Well not gonna happen..

Shoppailuhimo mikä shoppailuhimo... Jospa huomenna ehtis. 


© Pieces
© Pieces
Ensi viikolla olisi koeviikko, ei mulla paljoa kokeita ole mutta silti pitäisi alottaa lukemaan. Se ei oikein vain vaiheeksi ota luontuakseen. Mulla on mielessä lähinnä kesätöiden etsiminen, matkustamishaaveilut, shoppailu ja niin edelleen... Varsinkin kun puhuin tän kurssin vikan yhteiskuntaopin tunnin jälkeen meidän open kanssa aiheesta kurssit, joissa käydään ulkomailla... Hän kertoi, että meidän lukiolla saattaisi olla mahdollisuus sellaiseen kurssiin, jossa käytäisiin Venäjän puolella esimerkiksi Pietarissa ja ehkä jo tänä keväänä. Jos sinne pääsis niin ai että olisin iloinen.

Toiseksi hän kertoi Kiina-kurssista, joka tarkoittaisi viikon tai kahden matkaa Kiinassa, jossa elettäisi kampuksella kolmen meidän koululaisen kesken ja kolmen toisesta koulusta tulleen oppilaan kesken (plus opettajat jne). Ja tässä olisi se mahtava, ettei hintaa tulisi paljon ollenkaan. Tosin en osaa selittää siitä vielä sen tarkemmin, koska aiheesta ei ole vielä infottu. Ja kun ottaa huomioon, että vain kolme oppilasta valittaisiin mukaan, voi tulla vähän jännää kun oletettavasti halukkaita on paljon. Niiden joukossa minä.

Kolmas on aina syksyisin oleva historian kaupunkikurssi. Viime syksynä porukat kävivät Roomassa, mä olisin halunnut mukaan mutta missasin tilaisuuden omaa hitauttani. Näin jälkeenpäin harmittaa. Tämän vuoden syksynä kurssi suunnataan joko Berliiniin ja Baltiaan päin. Oli se kumpi tahansa, aion päästä mukaan. Miksi? Koska yhdistettynä ylimääräinen kurssi + matkustus + uuden oppiminen ja näkeminen =

Kävin tänään tekee vähän hopeatöitä sen shoppailun sijasta. Ajattelin laittaa kuvia parista ketjusta ja muusta korusta mitä käytän usein, mutta taidan jättää ne toiseen päivään.

Tänään oli korvat halki musiikin huudattamis -päivä. Tulee niin hyvä ja energinen fiilis biiseistä kuten Beyonce - I'm A Single Lady ja Ian Carey - Last Night (feat. Bobby Anthony & Snoop Dogg)... ja jälkimmäistä aion huudattaa sitten kun oon 18 ja lähen baanalle tyttöjen kaa, oli se siinä vaiheessa kuinka vanha biisi tahansa. :D


Last night, I don't remember last night
i said I'd never last night
what was I thinking?
I really need to give up drinking
I'm not gon' drink again
but who am i kiddin'
I'm about to call my friends tonight
and do it over again

Uuh huomen taas -7 astetta pakkasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti