# Tule tule, pitkä villi kuuma kesä

Ei kommentteja:
Ehkä oon vähän aikasessa, mutta mulla ei ole paljoa muuta toiveita (okei onhan niitä) kuin että tulisi jo pian kesä - tai ainakin kevät ja ihanat kelit. En oo ollenkaan talvi-ihminen. Okei, myönnän että valkoiset hanget ja lumisade on kauniita ja että laskettelu on ihanaa, mutta kylmä ja räntä ja loska ja tuiske ja pimeys ja hrrr….  Ikkunan takaa teekuppi kädessä mikään noista ei tosin haittaa. Ja kotikissa-minä viihtyy täydellisesti neljän seinän sisällä (+raahautumiset jääkaapille) omassa huoneessa macin & tv:n & kullan kanssa (mikäli toinen jaksaa meille raahautua). :)


Toisaalta bilettäjä-minä tahtoo paremmat säät, tarpeeksi ikää ja loman ja kääntää nupit kakkoon ja vaihteen viihteelle… Arkena näitä hetkiä ei mitenkään lukemattomasti ole. Uusivuosi oli asia erikseen, sillon vanhemmatki antovat hellittää vähän yleensä aika tiukasta kuristaan muun muassa kotiintuloaikoijen suhteen, tosin tultiin poikaystävän - voisin kutsua O:ksi - kanssa silti aika ajoissa kämpille (ajoissa ja ajoissa… klo yhen jälkeen yöllä). Muita illanviettoja lomaan ei pahemmin mahtunutkaan, oli tosi rauhallista. Tosin siitä huolimatta oli varmaankin paras joululoma tähän mennessä.


Lataan aina ihan kauhean paljon odotuksia tuleville kesille. Tähän mennessä olen loppujen lopuksi aina vähän pettynyt, kun ei ole mennyt ihan niin kuin olisi halunnut… Yleensä syynä esim. vanhempien torppaus: mulla ja parhaalla ystävällä A:lla on kummallakin aikaa tiukat vanhemmat, mukavat ja ihanat ja tälleen, mutta varsinkin tällä A:lla on tosi tärkeetä et perhe menee kaiken edelle, olisi sitten minkälaisii suunnitelmia tahansa. Tosin varmasti vähän vapauttaa, kun täytetään 18…. jotkut saattaa aikuistua ikävuosien mukana, mutta musta tuntuu että taidan vajota takaisin 15-vuotiaan tasolle siinä vaiheessa, kun täytän 18. Pelottavaa.

Tänään luvassa viimein rento JA ihana ilta, ei rento & tylsä niinku muut illat tällä viikolla on vähän olleet. Hemmetin hyvää ruokaa alà iskä&äiti, ehkä joku leffa O:n kanssa ja muuta koti-iltailua…

Tarviin vähintään sen tietyn verran läheisyyttä, että mieliala pysyy normaalin hyvänä. D: Itsekäs, hellyydenkipeä paska. Jep ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti