# Tunteita ja tuoksuja

1 kommentti:
ajatus
aaaaaaaaaarrrrrrrghhhhhhhhhhh taas tällanen pikkanen maksimaalisen megavitutuksen multihuipennus. Ihanista tunnelmakuvista huolimatta (jotka on muuten kaikki itseottamiani yms, niinkuin kaikki kuvat täällä blogissa mikäli en erikseen mainitse).

Kone ei tottele, iPhone ei toimi, O:lla on kiireitä, A:lla on vientiä(okei no se on vaa hyvä), perhe ärsyttää, koulu tuppaa stressaamaan, ei ole ja on nälkä, koeviikko on ensviikolla, päätä ja niskoja särkee, mun huone on ku pommin jäljiltä, mulla ei oo mitään inspiraatiota kirjottaa mitään ja kuvat joita yritin asetella tähän ei helvetti suostu tottelemaan tuon taivaallista. SAATANA.
asenne
herkkyys
erottumin
rauha
  Juon ison kupin sadepäivän ilo -teetä. Yritän keskittyä. Motivaatioaalto pyyhkii ylitseni valtavalla voimalla ja avaan yhteiskuntaopin ja englannin kirjat ja saan keskityttyä täydellisesti ja tehtyä monta ylimääräistä matikan tehtävää ja ruotsin läksyt...... Not.  

siivet
lämpö
ystävät
perhe
tulevaisuus
ilo
tunnelma
ps. Blogger teki kuvien asettelusta vittumaisen vaikeaa. Nää ei vaan MILLÄÄN voinut asettua niinkuin olisin halunnut. Ja tämä siis syynä siihen, että suurin osa kuvista tulee vain yhdessä pötkössä... Damn it.
1 kommentti: