# Wake up, start the day, dress up and make your hair

Ei kommentteja:
Kuva @ täältä
Kokeiltiin eilen äitin kanssa paria eri kampausta, vähän sellasia suuntaa-antavia ideoita sitten wanhoihin. Kun tuli ostettua eikä vuokrattua mekko ja se makso sen verran paljon, että aateltiin säästää parin muun kohdan osalta, kuten just kampauksen ja meikkien (tehdään kotona, saa nähä mikä on lopputulos).

Mitään sileetä ja smoothia taiteellista nutturaa tai tällasta tuskin saadaan aikaseksi, mut lettikampaus vois onnistuu hyvinki. :) Ajateltiin, että jos sujutetaan kampaukseen myös sellainen hiuskoristekukka, niin sen voisi asettaa vaikka tuollaisen lettispiraalin keskelle.

Vois olla toki aika ihana kanssa, jos osan hiuksista jättäisi auki, mutta ite pelkään, että ne olis jotenkin tiellä tanssiessa tai menis sotkuun. Ja kiharat olisi kans ihanat, mutta nää hiukset on sen verran paksut ja pitkät, että ne tarvitsis varmaan pari kiloa kaiken maailman tököttejä ja kiinnikeaineita että säilyttäisivät muotonsa tarvittavan ajan. Ja muutenkin tasaisten kiharoiden tekemiseen tarvittaisiin varmaan sellanen ihan oikea kiharrin - tää uus suoristusrauta on aika vahvasti pelkästään suoristusrauta. (nimim. yritin väkertää sillä kiharoita uudeksi vuodeksi ja epäonnistuin.)
Etsin googlesta inspiraatioita, tuossa kuva yhdestä johon tykästyin. :) Kukka tuo todella suloisen säväyksen. Voisin testata, miltä sama näyttää suorilla hiuksilla...


lettispiraali
Eilisestä shoppailureissusta vielä sen verran, että jumituttiin A:n kanssa aika pitkäksi aikaa gina tricotiin. Sovituskoppiin mentiin kädet täynnä kaikkea siistiä, mutta siitä huolimatta kaupasta lähdettiin tyhjin käsin. Syy? Mulla ainakin se, että se perhanan kokoskaala oli liian kapea! Tai siis lähes kaikki oli kokoja M ja L, ja muuten ehkä senki voi kestää, mutta kun otetaan huomioon, että ne vaatteet oli muutenkin malliltaan sellaisia leveitä, niin ei oikein toiminut.
Ajattelin, että pitäis varmaan täydentää vaatekaappia yhdellä hyvällä ja käytännöllisellä hameella, koska mulla ei niitä varmaan yhtäkään ole. Bongasin yhden kivan värisen ja alennushintaisen, koko XS joten aattelin että nyt tärppäs.

Mutta tärppäskö? 
No ei tietenkään.


Jos materiaali olis ollut joku muu kuin tollanen pirullinen keinonahka, niin olisin voinut ostaa ihan vain piruuttani ja kaventaa vyörän kohdilta kotona. Mutta kun ei, niin tää jäi sitten siihen, että tota ylimääräistä oli yksinkertasesti liikaa. Enkä mä edes ole pienempi kuin XS.


Harmittaa. Kun en edes niitä kenkiä löytänyt.

Voisin jatkaa valittamista vaikka kuinka pitkään, mutta kai se olis vähän turhaa. :P Ehkä ensi kerralla sitten käy tuuri.
Tosin, jos jollain olisi ehdottaa jotakin putiikkia, josta löytäisi sellaiset korkokengät, jotka olisivat tarpeaksi tukevat tanssimiseen, eli ei liian korkeaa korkoa & tarpeeksi remmejä tms. joilla pysyisivät jaloissa kiinni. Nettikaupoistahan näitä löytää, mutta haluaisin ostaa paikan päältä. Että saisi suoraan huomata, kuinka hyvin sopivat jalkaan ja pysyykö niillä tasapainossa.
Kuva osoitteesta http://www.korkokengat-saappaat.com/
Kuva osoitteesta http://www.brandos.fi
http://www.brandos.fi
http://www.brandos.fi

Löytäisinpä vaikka jotkut näiden kaltaiset jostain kohtuuhinnalla...

Nämä neljä muuten niin sopivalta vaikuttavaa paria eivät ihan kohtuuhintasista käy... vasen ylä: 60€, oikea ylä: 209€ (nojoo, ne onki guessin...), vasen ala: 125€ ja oikea ala: 109€.

Eipä ihan mun budjetille tällä erää sovi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti