# Baby shake your ass right

Ei kommentteja:
Ian Carey ft. Snoop Dogg & Bobby Anthony - Last Night
Eilen illalla sillon yhen aikaan himaan päästyä tuntui vähän siltä et ihan kuin olis jäänyt joku orkesteri pääkopan sisään pitämään meteliä. Ei se nyt sentään tinnitystä ollut. Mutta vähän jäi soimaan korviin. Ei sillä että ihmettelisin. Oli vähän tyttöjen ilta.
Perjantai-illan wanhojen jatkot oli tosi jees, mut suoraan sanottuna siellä olis kaivattu pientä rohkaisuryyppyä, että olis kehdannu pistää jalalla koreasti ihan täysillä. Kyllä se meininki saatiin nostettua kattoon ilman niitäkin, ja oli hauskaa, mut silti. :) Nää viime päivät on silti ollu tosi ihania. O tuli meille jatkojen jälkeen vielä pariks tunniks puolen yön jälkeenkin, ja nukahdettiin meille vähäks aikaa.

O kuitenkin lähti puolen neljän aikaan, koska mun vanhemmat ei oo sinut sen asian kaa, että se olis meillä yötä muuten kuin silloin, kun mä olen yksin kotona (eli harvoin). Tosin aamulla sainki tietää, että se olis ollut ihan okei, vaikka O oliskin jäänyt meille yöksi. Ihan niinkuin siitä olis siinä vaiheessa ollut enää mitään hyötyä tai iloa. Mut ei voi mitään, jatkossa sit tiedetään että tällasis erikoistapauksis on jees jos se jää meille yöks eikä joudu lähtee pikkutunneilla kävelemään kotiin nukkumaan...

Saatiin myös eilen aamupäiväl tieto siitä, päästiinkö mukaan sille aikaisemmin mainitsemalleni Shanghain leirille vai ei. No enpä päässy (tietenkään), ja se kismitti päässä vähintäänkin pari tuntia. En oo vieläkään päässyt ihan kokonaan harmituksesta yli.

No mutta iltapäivällä yks kaveri kysy, jos huvittais tulla viettämään leffailtaa niille. Ei ollut muutakaan tekemistä sovittuna tai tiedossa, niin sinne sit lähettiin illalla ennen yheksää A:n kanssa, ja pari muuta kaveria tuli paikalle vähän meidän jälkeen. Katottiin Horrible bosses eli Kaameat pomot, mut se meni vähän ohi tän kyseessä olevan kaverin promillepitoisten juomien ja muiden kavereiden seurassa aikaa viettäen. Tosin sen verran seurasin, että kävi selväks, ettei juoni ollut mitenkään kauhean erikoinen, ja kolme ja puoli tähteä kuvaa aika hyvin tän leffan kokonaisuuden laatua.
"pähkinät olivat tarjouksessa" what mikä tää kohtaus oikeen oli :D
Yhdellä nimeltämainitsemattomalla kaverilla pärähti ihan sellanen minimaalinen annos alkoholia niin nopeasti päähän, että jäi mietityttämään, feikkasko se sen kokonaan… mut ei sillä niin väliä. Tiedetäänpähän jatkossa, ettei sille kannata tarjota kahta normaalia siideriä enempää juotavaa, mikäli ei oo valmiuksia taluttaa sitä lopussa kotiovelle asti.

Toinen nimeltä mainitsematon kaveri taas kaatoi kaksi kertaa juomansa mun tai mun vaatteiden päälle. Ekalla kerralla suoraan selkään, toisella kerralla lattialla olleen neuleen ja iphonen päälle (joista kumpaankaan ei onneks tullu mitään vahinkoja).

Mutta kaiken kaikkiaan oli tosi kiva hiihtoloman aloitus. :) Varsinkin kun en näitä kavereita oikein pääse näkemään muuten, kun kaikilla on jotain menoa tai tekemistä ja ite oon vaan himassa. :/ Tänään katellaan O:n kanssa leffoja ja chillaillaan, joten siitä tuskin tulen tänne selittämään mitään enempiä enää tänään. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti