# It was one busy&cold&cool Sunday

2 kommenttia:

Tää postaus painottuu lähinnä kuviin ja kerron siinä sivussa tästä päivästä, joka alkoi MP(moottoripyörä) -messuilla Helsingin messukeskuksessa pyörimisellä, jatkui sushi-lounaalla (josta tosin unohdin ottaa kuvia, hotkin kaiken niin nopeasti because of nälkä), mainosduunilla (joka oli liian tylsää kuvattavaksi), äitin auttamisel sen söpön pinkin Lumian kanssa, ja parin tunnin vaalikahvila ja -puffetti auttelulla.
ostin Vilasta 6,95€ (hui), merkki on tosin Pieces
Tää näissä kuvissa oleva musta paita on VERO MODASTA, siinä on tosi ihana kohokuvio aaltoviivana, mutta se ei näy näissä kuvissa. :/ Malli on tosi rento ja löysä, en tosin usko että käytän tätä kaikkein kovimmilla pakkasilla, koska pelkkä takki tämän päällä on aika hyisen kylmä yhdistelmä silloin, kun menee jtn 21 astetta miinuksen puolelle...  Mun huoneessa on nytkin vain jotain 17,7 astetta lämmintä, ja oikeesti, mun näpit on kohmeessa tätä tekstii näpytellessäkin. D: Toivon hartaasti etten tulis nyt kipeeksi. Tai milloin muulloinkaan. Ei jaksaisi. Ja sitä paitsi wanhat on iiihan pian. 
Pitäisköhän mun laittaa tänne kuvaa tosta mun wanhojen mekosta yms. vai ei?
Kampauksesta varmaan laitan kunhan sellainen saadaan kehiteltyä. Meikkikin pitäis suunnitella. Ideoita otetaan vastaan.

Oon vähän väsyny, en oo koko viikonloppuna nukkunut kuutta tuntia pidempiä unia. Kuvittelin lukevani enkkuakin vielä tänään, mutta oon ihan väsyny... saa nyt nähdä, jaksanko.


ja luntahan on taas satanut ihan helvetisti. toi pöytä toimii meiän mittarina, siitä ei oo koko talven aikana lanattu kertaakaan lumia pois tosta päältä. :)
...
suloinen pikkunen suzuki pv <3
takarengas ei ole kaikkein kapeinta mallia :D
 En ottanut kauheasti kuvia moottoripyöristä. Niitä oli paljon, niiden taustat ja asetelmat oli sekalaisia, eikä mun kamerassa oo tarpeeks tarkkuutta tai tehoja ottamaan vaikeista kohteista hyviä & tarkkoja kuvia. Ei todellakaan. Joten kohdistin energiani lähinnä pienempiin yksityiskohtiin. Tuo ylläoleva Suzuki tosin sulatti sydämen.
Nää MP-messut oli itseasiassa tosi hiljaset ja ihmisiä oli aika vähän paikoilla. Toki suurin syy oli varmasti et oli vika päivä ja tälleen, mut odotin silti et olis ollu jonkun verran enemmän. :P Ei sillä että se olisi haitannut. Olipahan tilaa vyöryä kävellä pitkin messualuetta.
"ootsä mies vai hiiri?!"
säädin värit tällaisiksi, koska punainen pärrä punaisella taustalla.... koita sitä erottaa siinä sitten, mikä on mattoa ja mikä ei. -.-
"mikä tie, toi tuol oikeella vai toi tuol vasemmal?"
HUOMATKAA APUPYÖRÄT :D
pahis -pelikortit (ilmaset)
olispa kesä. saisin mun skootterisotanorsun käyttöön.
puisia miniatyyriversioita
vaalikahvilan viimesiä herkkuja :)
En ehtiny valmiiks ennen puolta yötä, hups. Huomenna O:n kanssa ostelemaan ens jakson kirjoja, onneks vanhemmat maksaa ne, koska mun tilin saldo alkaa taas vaihteeksi yksinumeroisella ja pienellä numerolla. Oon liian hyvä kuluttamaan rahaa. D:

Mutta joo. Mä meen nukkumaan.
2 kommenttia: