# Mustaa ja valkoista

2 kommenttia:
olavi uusivirta - me ei kuolla koskaan
Tänään oli aika tällainen mustavalkoinen päivä. :) Ainakin päivänasun puolesta. Tossa alempana on kuva silleen et näkyy on mustan paikan alla oleva olkaimeton toppi. Ja joo, valitsin pitkästä aikaa päälle valkoiset housut. Nää on Piecesistä joskus kesällä ostetut perushousut, joita oon yrittänyt säästellä nimenomaan tuon valkoisen värin takia. Se riski, että sotkee nää johonkin niin, että ei saa näitä enää koskaan takaisin puhtaanvalkoisiksi, on suuri 
A parka oli sen verran kipeenä ettei päässyt kouluun, joten roikuin suurimman osan päivästä O:n seurassa.

Aamulla kun menin dösällä kouluun päin yksinäni, unohduin ihastelemaan joksikin aikaa auringon nousua, joka värjäsi taivaanrannan ihan vaaleanpunaiseksi, niinkuin eilen illalla auringon laskiessa... Ai että se oli kaunista. Ihanaa muutenkin, että paistaa aurinko, kun lähtee kouluun, ja usein myös silloin kuin päästään koulusta. Keskitalvi on aina niin kauhea, kun aamulla aikasin on pimeää kouluun mennessä ja iltapäivällä päästessä on pimeä kotiin tullessa. 

Mulla ei ole muistikuvaa siitä, milloin ostin tuon topin, mutta enpä oikeastaan ole sitä paljoa käyttänyt. Se on sen verran lyhyt, ja kuten tuossa viime postauksessa kerroin, en ole kauheasti lyhyitä paita käyttänyt. Mutta tässäpä oli hieno tilaisuus hyötykäyttää vaatteita, joita vaatekaapin kätköistä löytyy. :) Hiukset laitoin ihan vain ponnarille, ei nyt jaksanut sen enempää ajatella. 

Mä rakastan musiikin kuuntelua bussissa. Fiilistely napit korvissa, volumet kaakossa, maailma suljettuna pois... Mulla on tällä hetkellä käytössä Verkkokauppa.com:ista ostetut jotain alle 20€ maksaneet kuulokkeet.  Ne on tuollaiset punertavantummanruskeat ja "timantti" tällä toisella puolella. Ainut josta en pidä, on se, että R ja L on niin pienellä ja epäselvällä tekstillä, ettei niitä helposti ollenkaan erota tai näe. Varsinkaan kiireessä. :P
gotta love these. ♥
Mun perus arkimeikki on yleensä tosi yksinkertainen. Käytän vain risparia, mustaa silmien rajauskynää, joskus ruskeeta luomiväriä, meikkivoidetta, peiteväriä ja puuteria. Joskus tosi harvoin tai lähinnä juhlatilanteissa jotain huulikiiltoa tai -punaa. Kulmia en oikeastaan koskaan tummenna tai piirrä. Ne on luonnostaan sen verran tummat, että en tee muuta kuin nypin pois sellaiset kulmakarvat, jotka yrittää saada mulle aikaiseksi silmien päälle rehottavat pensaat tai yykoot (yhdistyneet kulmakarvat). :D
Pääni näyttää oudon muotoiselta. Mutta pointti on, että mun silmät on väreiltään eriparia. :D Toinen on vihreämpi kuin toinen. Tosin ei sitä huomaa kuin kunnon valossa ja jos katsoo kunnolla. (en ole muokannut niiden väriä kuvanmuokkauksella)
Wanhoihin suunnittelin laittavani tekoripset (ei liian suuret) ja rajata silmät samalla tavalla kuin normaalisti ja samalla mustalla kynällä (ei ole nestemäinen). Sen lisäksi varmaan sellaista hopeakimallerajausta, sekä jotain heleää luomiväriä, pitää nyt kattoa mitä keksisi. :) 

Puku on tummansininen, mutta en ole päättänyt, toistanko samaa väriä meikissä vai laitanko vain tummat tai hopeaakimaltavat meikit. Kynnet lakkaan hopeiksi. Kengätkin olisivat voineet olla, mutta ei voi mitään enää. Ne on ne mustat, mitkä tuli ostettua. :P 

Sivussa näkyy mun iso pallopää. :D Ja näkyy paremmin noi ton mustan paidan kohokuviot. :) 

Noi isot helmikorut on on ostettu muistaakseni Kampin Onlysta syystalvella hetken mielijohteesta. Tykkään niistä tosi paljon. :)
 

Eikö muka oo söpöjä norsuja? :D Joku toi ne jostain tuliaisiksi, en vain muista kuka ja mistä. Mutta yleensä ne roikkuu kynttelikössä ruokapöydän yläpuolella.

Mä tykkään hirveesti osallistua kaikennäköisiin arvontoihin ja kilpailuihin. :D Vaikka en oikeen koskaan voita mitään, niin saatan unohtua yöllä pyörimään nettiin etsien kivoja kilpailuja... Nyt osallistuin erään Annikan blogin kynsilakka-arvontaan sekä Elisen blogin CTRL-lahjakortin arvontaan. :)

Täst tuli aika pitkä ja lähettäminen myöhästy, kun en voinut kirjoittaa tätä loppuun silloin kun O oli meillä. Saa nähä keksinkö huomenna mitään kirjoitettavaa. Tai siis tänään päivällä, haha. Ja oon nähtävästi tulossa nyt itekkin sit kipeeksi, kurkkuun vähän sattuu ja nenä tuppaa vuotamaan... Mut meen nyt nukkumaa, viis klo 6:45 herätyksellist arkipäivää viikossa vaatii veronsa. Oon ihan loppu.

ps. tää on hauska ja periaattees jopa hyödyllinen. :D
2 kommenttia:
 1. vitsit toi "näin luet iltapäivälehtiä netissä" -juttu oli tosi hyvä:D

  http://justlike-inthemovies.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä, kantsii muistaa nää aina kun ohimennen näkee jonkun iltalehden lööpin jossa huudatetaan jotain tosi "tähdellista" tai "ajankohtaista" (joskus oon lukenut jotain juttua ihan mielenkiinnolla ja tajunnut vasta lopussa että jaa tää onki tapahtunu joskus 2004...)

   Poista