# Our sweet escape

12 kommenttia:
natasha bedingfield - pocketful of sunshine
Hui ehdin pelästyä, että olisin taas tulossa kipeeks, kun eilen illalla nous lämpö jonnekkin vähän yli 37 asteen. Olossa ei tosin ollut mitään vikaa kuin koko päivän kestänyt väsymys - jota olin kuitenkin ehtinyt helpottaa nukkumalla koulussa enkun tunnin ja ruokavälkän - joka vaikutti oleellisesti keskittymiskykyyn ja aiheutti sen, etten saanut koko eilisiltana tehtyä MITÄÄN järkevää, vaikka ajattelin että olisin edistänyt noita kasaantuvia projekteja... Tai no, matikan läksyjä alotin sit puolilta öin, onneks sattuu olemaan semihelppo aihe tällä hetkellä.

Tän päivän asusta pari pointtia. Tää kuvan harsomainen paita, joka mulla on tuon valkoisen topin päällä, on sieltä viime sunnuntain bloggarikirpparilta ostettu. Luulin sitä huiviksi ja ostin jonkin korun kanssa sen enempiä ajattelematta. Tajusin vasta Kampin bussilaiturilla että "mitä helvettiä tää onki paita" (ja vielä kokoa L)... Mut ihan hyvinhän se sittenkin sopi! Farkut on ikivanhat (ihan varmaan vähintään jostain kasiluokalta asti..) mutta aika vähänkäytetyt. :)
tartteen varmaa jonku oman personalkuvaajan, jos en saa hommattuu uutta kameraa ja sille sellast pidikettä...
Kukaan ei jaksa kuunnella, kun toinen höpisee jotain säästä, mut pakko sanoa et tän päivän auringonpaiste on jotain niin ihanaa... Varsinkin sen eilisen lumimyräkän jälkeen. Tulee niin keväinen olo! Ja huomennahan kevät muutenkin alkaa, ainakin periaatteessa. Käytäntö ja se, kuinka nopeesti toi lumi katoo, on niin eri asia... Mut jos kelit lämpenis kunnolla, niin ehkä mäkin saisin hetken rauhan tältä lämpimien lomakohteiden matkakuumeelta.
Dösien ilmaislehdet
Mulla on aina vähintään 2-4 ponnaria ranteessa. Varmuuden vuoks, tai jotain. En tiiä. Mut rakastan tota sydänkorua.
Enpä tiennyt, että karkauspäivä on enkuks leap day, kysyttäessä olisin ihan varmaan vastannut escaping day. :D Olis niin siistiä, jos olis sattunut syntymään just karkauspäivänä. Ihan vaan senkin takia, että se on alkukeväästä, ja koska oon ihan kyrsiintyny mun omaan syntymäpäivään. Ei se ennen mua ole haitannut, nyt tänä viimesen vuoden aikana vain. Koko kesäloma alaikäisenä estää mahdollisuuden sellaisilta kesätöiltä, joissa välttämättä vaaditaan se 18 vuoden ikä, plus sitten lähes kaikki parhaat kaverit sattuu täyttämään monta kuukautta aikaisemmin... Valivali.

Tää on kauheeta tää koko kevään jännitys, saako sitä kesätöitä mistään, vai lähenkö taas tädin miehen perunapellolle maatöihin. Ei sillä, ettäkö se olis kamalaa, mutta se on sesonkiduuni ja kestää max 2 viikkoa. Ja haaveilen sellaisesta duunista, joka näyttäis jatkossa hyvältä CV:ssä, ja josta sais sellasta palkkaa, että vois lähtee syksyllä jonnekkin ulkomaille. Ehkä. :)
Meidän kirjahyllyn päällä istuu jäkäläpeitteinen helmipöllö. Ja paljon pölyä.
A tekemässä sitä mitä yleensäkki. Eli tekstaa.
Se on jo nestemäistä! Se SULAA!
Auta kesää, syö lunta.
Hei mullon kesäfiilis.
Huono kirja, ei suositella.
Mun muumikalenteri ja ZIPIT-penaali. Jos sen avaa niin käteen jää pari metriä vetoketjunauhaa.
Päivän random: joku ihme koukku dösän katon rajassa. Oonko mä ainoa, joka näkee tossa norsun pään..?
12 kommenttia:
 1. Ihania kuvia ja oot ihan kamalan nätti tyttönen :-)

  http://maryym.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. kivan olonen blogi, vähä omaperäsempi ku ihan tavallinen ! =)

  http://ssatuuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Ihanaa, jos edes jotenkin erottuis. :) Kaikennäkösii lifestyleblogeja on niin paljon et huhh..

   Poista
 3. Toi paita on ihan mielettömän nätti, tahtoo tahtoo! Tosi kiva blogi sulla, varsinki banneri on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään, tuskin olisin ostanut sitä jos olisin tajunnut, että se on paita eikä huivi, mut kerranki omast mokailust oli lopult iloa. :D Tacktack :)

   Poista
 4. mukavaa luettavaa sun tekstis ja sä oot upeen näkönen! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi sun paita!

  http://sbeatbox.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. oot nätti ja toi sun banneri on jotenkin hauskalla tavalla tosi hyvä!

  VastaaPoista