# Taitavat eksyivät etsiessä Kluuvia

12 kommenttia:
lmfao - i'm sexy and i know it
Ainakin vähän eksyttiin. Mut ei siitä sen enempää. :D Huomenna parempi onni ja taito. Ja käännytään Kaisaniemen metroasemalta oikeeseen suuntaan.

Tän postauksen piti olla valmis jo monta tuntia sitten, mutta tänks to Picasa, jonka latasin aikaisemmin illalla, innostuin muokkailemaan ja leikkimään kuvilla, niin että se siitä aikaisesta postauksesta sitten. Kaiken lisäks noita kuvia tuli otettua tänään vähän enemmän, joten käsittelyä materiaalia on paljon... Eli sori taas mutta saatatte joutua sietämään aika pitkään näitä kaiken maailman kuvakollaaseja yms, koska satuin ihastumaan niihin, ja koska onnettoman digikamerani takia kuvien laatu on aina vähän sinne päin (uskokaa pois, järkkäri on korkealla mun materialistisessa toivelistassani), niin näillä saa mun mielestä vähän lisämakua. :)
Jotkut on maininneet, että tää blogi on aika sekava - ja oi, sitä se todellakin on. Mutta kai se on ainakin puoliksi sen tarkoitus, koska tungen tähän niin paljon asiaa ja yksityiskohtia, että korvistahan niitä tursuaa, jos jokaisessa mun ajatuksenjuoksun mutkassa yrittää pysyä mukana. Kirjoitan tosi hetkisesti ja joo, kait liikaakin, mutta jos tulee jotain kohokohtia, niin yritän korostella niitä vähän erilaisilla fonteilla sun muilla.
päivän asuna tällaista tänään
neule (n.10-15e) ja kaulakoru(3e) on ostettu Teneriffalta viime joulukuussa
Ihastuin tähän paitaan ihan tosissani H&Mssä, mutta se ei sopinut mun budjettiin :( Tosin jos se on vielä huomenna löydettävissä, saattanee tarttua mukaan... Jos löytyy yhtä pienempi koko. Toi oli kait joko 36 tai S/M, mutta kaiken kaikkiaan aika valtava.
Käytiin tänään A:n kanssa vähän stadissa pyörimässä. Eihän mulle tyhjätaskuna tarttunut mukaan muuta kuin tää yksi käsikoru (sekin vain koska maksoi euron), ja puoliskas tuplaliha tuplajuusto grillattu kananrinta subway (nam). No mut huomenna oli tarkoitus mennä kurkkaamaan Indiedays Fashion Weekendin kirpparihommelia. :)
Ja nuo sormukset on itsetekemiäni, hopeasta.

Oli muuten taas Taru Sormusten Herrasta -leffailta O:n kanssa tänään. En voi sille mitään, mut vertaan sen juonta, henkilöitä ja kaikkea kokoajan Harry Potter -kirjoihin/leffoihin. Ja ei voi kieltää, etteikö niissä oikeesti olis yhtäläisyyksiä!

Loppuun pari iltasafkakuvaa ihan vain nälän uudestaan herättämisiksi.
ps. päivän random: nähtiin Forumista Kamppiin tullessa BB-Ben viime vuoden Big Brother tuotantokaudelta. Nauran. :D
12 kommenttia:
 1. Ihania nuo sun tekemät sormukset! :)

  http://littledragonfliess.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Siistejä noi sormukset! Oot tosi nätti :--)

  http://m-justlike.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Olet tosi kaunis. Sun ruskeat silmät on myös tosi kauniit! :-)
  Sait minusta uuden lukijan.

  VastaaPoista
 4. tää on nii ihana blogi! (-:

  http://johanna-dreamylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kivoja koruja : ) varsinkin tuo Teneriffalta ostettu

  http://eileneisatanutkaan.blogspot.com/

  VastaaPoista