# Vänta lite bara burluiskis

Ei kommentteja:
Älkää kysykö mitä otsikko meinaa. Se on yksi lauseista mitä meidän perheessä kuulee / on voinut kuulla.

Jag talar inte svenska. Ja arvatkaa kellä on huomenna ruotsin koe. Kuudesta kappaleesta joista kahta oon ehtiny lukemaan. VIKA RUOTSINKURSSI LUKIOAIKANA, en haluis nelosta mut kiinnostusprosentti on nolla tai oikeestaan ihan yhtä pahasti pakkasen puolella kuin mitä ulkolämpötila.

Pyörin vaa Fashiolistassa ja Bloggerissa ja Bloglovinissa ja heitän kirjat hankeen ja huudan FREEDOOOM... not. Tälläki lauseella oli joku idea, mut se ajatus katkes kolmannen sanan kohdalla. Koita siitä sitten hoitaa homma loppuun pisteeseen asti.

Musta tuntuu et oon vaan nauranu omille jutuilleni koko päivän. Eilinen oli mielenkiintoinen lukuunottamatta matikan kokeeseen lukua (se meni perseelleen kaikesta huolimatta). Tosin mun päätä särkee enkä jaksa ajatella niin kauas menneisyyteen. Hah.

Tehtiin O:n kanssa lettuja. Tai oikeastaan mä tein ja O katteli vierestä ja vatkas meille kermavaahdon (tosin siihen meni koneella vispaten about alle minuutti). Olin  taas niin nero, etten tajunnut ottaa yhtäkään kuvaa. Mut samanlaisiihan ne aina on. Ja yhtä hyviä. En yleensä käännä niitä paistettaessa heittämällä, mut tänään tuli heitettyä pari kun tuli kiire kääntää ettei vain pala mustaks korpuks. :D Tällä ohjeella tulee tosi hyviä lettuja, ja just sen verran et kaks ihmistä saa syödäkseen oikein kunnolla (ja meillä jää aina tasan yksi lettu yli). :)

O:lla on tänään autokoulu, oon kade. Tai en oikeestaan, oon vaan kiinnostunu. Mun iskä harkitsee vielä, että kumpi olis järkevämpää, sen opettaa mut ajamaan, vai mun mennä vaan autokouluun. Toisaalta ensimmäisestä olis hyötyä sit broidienki kohdalla, kun nekin ihan varmaan aikoo ajokortin sitten joskus hommata.


Ah, kuolaan kaikkea kaunista....
...arvatkaa kuka haluaa ostoksille. :(

Yhille ostoksille oon menossa, mut lukiokirjojen ostaminen ei oo niin ratkiriemukasta kuin vaate(yms.)ostoksilla pyöriminen.

Musta tuntuu et vaate&kenkä&laukku&kimallus&plaaplaaplaa -ihannointi on hypänny sukupolven yli, mummista muhun. :D Se oli aikoinaan niin fiini. Tosin siihen aikaan, kun se oli vielä tarpeeksi hyvässä kunnossa ja innostunut lähtemään mun kanssa vaateostoksille, mä olin 4-5 vuotias eikä mua kiinnostanut vaatteet pätkän vertaa. Ei ainakaan sellaiset, mitkä mummin mielestä oli hienoja. :D Niin ne ajat muuttuu...

ps. otan itseäni niskasta kiinni ja luen niitä ruotsin sanoja! Jos vaikka sais sen seiskan, niin että oli päättötodistuksessa joskus vuonna nakki sellanen nätti seiskarivi kaikista pakollisista ruotsin kursseista. :)

Ja tää biisi muuten sai mut hereille tänä aamuna just hyvin niin että aivot toimi matikan kokeessa.. tai no, toimi ja toimi...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti