# Ystävyys on kuin yksi sielu kahdessa ruumiissa

Ei kommentteja:
...se selittäiskin mun ja A:n mystisen telepatiayhteyden. :D Tai ainakin melkein, hahaha.

Kaikilla vaikuttaa olleen aika ihania ystävänpäiviä. :) Ainakin mitä muutamaa blogia tuli nopeasti vilkaistua, en ehtinyt kunnolla perehtyä just nyt... Täälläpäin ei ollut mitään ihmeellistä, muuta kuin että raahauduin viimein kouluun (koska oli kokeiden palautuspäivä), ja että oon edelleenkin ihan flunssassa ja nähtävästi täs on lisänä jonkunlainen kurkunpääntulehduskin tai jotain. Ei ollut voimia keksiä mitään normaalia suurempaa, kun on muutenkin sen verran häslinkiä wanhojen takia, ja tää olo ei todellakaan oo mikään mahtava just nyt, ja esimerkiksi O ei muutenkaan ole juhlapäivätyyppiä. :P Eli ei pidä esim. nimi-, syntymä-, ystävänpäiviä niin järin suuressa arvossa... Mä pidän, mutta ei se mitään: Kyllä se mun intoiluun ehtii sopeutua. ;)

Maanantai meni kokonaan kotona, eikä siinä päivässä ollut mitään kerrottavaa, joten en edes vaivautunut yrittämään kirjoittaa mitään. Tääkin postaus vähän myöhästy O:n vierailun ja mekon mittailun takia (lyhennetään äitin kaa siitä vähän reilu 5 cm jottei helma ihan laahais maata), mutta ei nyt voi mitään. Matikan läksytkin myöhästy, mut en jaksa nyt oikein edes yrittää. Liian kipeä ja väsynyt olo.

Jos/kun pakotan itteni raahautumaan kouluun myös huomenna, pitäis herätä about klo 6:45. Eli alle kuuden tunnin päästä. Jes. Eli jätän nyt vaihteeksi tän kirjoituksen nyt tosi lyhyeen, koska en ehdi ladata kuvia ja toivotan vain vielä vähän tälleen myöhässä hyvää ystävänpäivää kaikille! ♥
 
Öitä

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti