# Aaa tuutilullaa

Ei kommentteja:
raappana - kasvopiirteet
Tatadadaa, vastailkaa tuohon postauskyselyyn tuossa oikealla sivulla, jos vaan mitenkään kiinnostaa.
Lukijoitakin kun on nähtävästi eksynyt tänne aiiika kivasti, wiii!

Oli ihan karsee päivä, mut onneks tasapainoks sit vähän parempi ilta. Oon ollu tosi järkevä ja mennyt nukkumaan tyyliin kahen jälkeen nyt kaikkina arkiöinä, ja herätys on ollut joka päivä 6:46. Enhän mä muuten (kai), mut mulla on joku ihmeen ongelma projektien aloittamisen suhteen - homma rupee rullaamaan aikasintaan puolenyön jälkeen, esim. viime yönä tein enkun esseen ajassa klo 00:30-02:00.

Tutustuin eilen aamulla meidän uuteen kihartimeen, mut eihän siinä kiiressä ehtinyt mitään kovin siistiä saada aikaiseksi. Korkeintaan kivat lainekiharat ja palaneet sormet. Sen sijaan tänään jaksoin piiitkästä aikaa väkertää sykerönutturan. Oon aika onneton tekemään itelleni mitään kampauksia, joten siinä suhteessä tääkin torttu on aika onnistunut.
Pilkettä silmäkulmaan glitterlainerin muodossa ja lämmin huivi harteille. Ja rakastan ton paidan kuviointia, ostin sen JCstä joskus vuonna nakkiperuna. ♥ Tykkään muuten paitsi et se saa mut näyttämään muodottomalta leegopalikalta. Niinku olis pelastusrengas vyötäröllä. Jee.

Pääsin rentouttamaan aivoja gräsaan, ja väkersin siellä tällasen riipuksen. Materiaalina on kaks eri paksusta alumiinilankaa ja sinisiä helmiä. Testailin vähän kaikenlaista ennen kuin päädyin tähän lopulliseen muotoon, ja hopealangoilla leikkiminen olis ollut vähän kalliimpaa kuin mitä tää oli. :D  Mul tulee tuosta mieleen jotenkin jännällä tavalla samaan aikaan meri ja pisara.
Mut joo tosiaan, vastailkaa tohon kyselyyn. :) Funtsin jos vaikka pitäisin jonkun arvonnan/kisan niiden kesken, jotka tuossa vaivautuu äänestämään.. tai jotain, onks kellään mitään mielipiteitä? Tai ylipäätänsä, JOO vai EI?

En muista taas millon olisin viimeks ollut niin väsynyt kuin nyt. Eiku ainiijoo. Viime mantsan tunnilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti