# Pretty women

2 kommenttia:
tänään
eilen
Mutta joo, hyvää naistenpäivää vain. :) Meilläpäin ihan yksipäivä muiden joukossa, paitsi että O tarjosi Arnoldsissa Spinnyn koulun jälkeen (tosin olisin maksanut itse, jos en olisi unohtanut lompakkoa kotiin). Nomnom.

Jotkut miettii, että jos 8.3. on naistenpäivä, niin milloin sitten on miestenpäivä. Meidän lähipiirin jätkien mukaan tietenkin kaikki loput vuodenpäivät on miestenpäiviä. En nyt ole ihan samaa mieltä. :P

Pari päivän asu -kuvaa, toinen onnistuneempi, toinen vähemmän onnistunut, mutta hei, ei aina tarvii olla kuvauksellinen. :)

Oikean puoleinen on eiliseltä, näytän isopäiseltä, varmaan olenkin. Sininen pyöröhuivi on piecesistä, valkoinen paita H&Mstä, farkut en tiedä mistä enkä tiedä miltä vuodelta.

Tän päivän asusta tykkäsin, alla oleva beessi toppi on Gina Tricotista, punaraitapaita on Cubuksesta (alennuksesta ja kokoa L, haha), housut piecesistä. Otsapannan oon neulonut itse. :)
Tuo käsikoru on H&Mstä (eurolla), ja kaulakorun oon saanut joskus iskältä. Yks mun lempparikoruista. :)

Oli pakko kanssa laittaa pari kuvaa mun ihanasta takista. Kuvien asettelu kusi alleen, mutta kuitenkin. :) Ostin tuon 15 eurolla bloggarikirpparilta ja tykkään tosi paljon! Sisäpuolelta jotain karvaa ja päältä kait mokkaa tai jotain. Menee hyvin näillä keleillä, kun on vielä pakkasta, mutta ei liikaa pakkasta. Tiuku tunki taas kuvaan ja pikkubroidi alle 10wee kuvas nää. :)
A:n siistit leopardihousut! Haluun kanssa. :s
Erittäin turhaa selostusta: 
Aurinko on paistanut koko viikon, ja otin tänään käyttöön viimein aurinkolasit! En tosin ottanut niistä kuvaa. Joku muu päivä sitten.

Oli tarkoitus mennä värkkäämään hopeaa ja savea sinne kädentaitojen keskukseen, mutta olin niin armottoman väsynyt, että ilmoitin äitille että ilmoittaa sinne etten tule tänään, ja nukuin puolentoista tunnin päikkärit. Sit tein itelleni ruokaa, kattelin KONY 2012sta, josta laitoin aikaisemmin yhden postauksen, ja jumituin selaamaan läpi ihmisten blogeja.

Olis ihan pakko ruveta tekemään kohta hissan tehtävää. Ei millään jaksais.

Huomenna eka autokoulutunti. Tosin se sisältänee kai lähinnä infoa.

Mulle soitettiin tänään kesken enkuntunnin tuntemattomasta numerosta. En vastannut. Tunnin loppumiseen oli puol tuntia, odotin vartin, meni hermot. A googletti puhelinnumeron, soittaja selvis, lähdin "vessaan" ja soitin siihen numeroon. Ja näin on ensi tiistaina työhaastattelu yhteen niistä kaikista kesätyöpaikoista, joihin oon hakenut. Hain viime vuonna samaan paikkaan, mutta silloin sieltä ei kuulunut yhtään mitään. Whatever. Jos nyt ees jonkin duunin sais.

Ainiin, osallistuin taas yhteen arvontaan, tsekatkaa jos huvittaa; Draw a clear line -blogin Kicks-myymälän lahjakortin arvonta. :)
Se euron maksanut rannekoru ja yksi oma tekemistä sormuksista.
Lattia oli auringosta lämmin.
Tiuku rakastaa karvaisia asioita (esim. mun päätä)
Vanhempi pikkubroidi tehnyt tuon sinisen.
Meidän pieni biljardipöytä, joka joutuu aina välillä raapimisalustaksi..
Söppänä :)
Pikkuneiti. Niin ne vuodet vierii.
2 kommenttia: