# Watch, Listen and Share.

4 kommenttia:

KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice.

KONY 2012 on filmi ja kampanja, jota ajaa Invisible Children (suom.näkymättömät lapset) -niminen ryhmä, jonka tarkoituksena on tehdä Joseph Konysta kuuluisa, mutta eivät siksi, että häntä ylistettäisi, vaan jotta saataisiin enemmän tukea hänen pidättämisekseen, ja muodostettua ennakkotapaus kansainväliselle oikeuden toteutumiselle.

---
Olin ensin tosi skeptinen tämän katsomisen suhteen, mutta koska niin monessa blogissa levitettiin tätä, niin olihan se lopulta pakko itsekin katsoa. Blogini on pieni ja lukijamäärä samoin, mutta halusin silti jakaa tämän, jotta tuntisin tehneeni edes jotain.

Facebookissa leviää nyt myös tapahtuma Cover the night, 20.huhtikuuta 2012
Cover the night on ympäri maailman pääkaupunkeja järjestettävä tapahtuma jonka tarkoituksena on levittää tietoa KONY 2012.
Tehtävämme on liimata julisteita, flaijereita, tarroja yms, pitkin pääkaupunkiamme Helsinkiä.

Itse osallistun, mikäli vain pystyn. Ajankohta kun on perjantaiaamuyö. Mutta miksi en osallistuisi? Jos A lähtee mukaan, menen varmasti.

Eksyin Invisible Children Storeen, ja arvatkaa, mitä haluaisin..:
Mitä tykkäätte?
Jonkun näistä. :3 Maksavat tosin $25.00 /kpl, joten pitää vähän katsoa, missä vaiheessa on rahaa...
4 kommenttia:
  1. oon tainnu aikasemminkin kommentoida tätä blogia ja tykkään paljon tosta otsikosta !=) lisäks mäkin kirjotin tosta KONY jutusta !:)

    VastaaPoista
  2. tollanen paita ois tosi kiva:) ja muuten sulla on tosi kiva blogi !

    http://essi-onceinalifetime.blogspot.com/

    VastaaPoista