# You put your arms around me and I'm home

14 kommenttia:

Jokainen laittaa kiinni siivet selkäänsä.
Sen kaiken, mitä niist on jäljellä,
Niin sydän vähitellen arpeutuu.
Jokainen laittaa kiinni siivet selkäänsä.
Se ainoo, joka on mun mielessä,
Se olet sinä, ei kukaan muu.

Ihana biisi. Olisin laittanut sellaisen kunnon playerin, mutta suomalaisiin biiseihin niitä ei oikein löydy, enkä osaa ite tehdä niitä. :( Tyhmää, että nää youtubesta upotetut biisit heittää nykyään vaan suoraan youtubeen, eikä anna soittaa sillä sivulla millä on...

Piti päästä viimein laittamaan shortsit jalkaan, vaikka vielä ei ihan lämpimät kelit olekaan. Äiti jaksoi nauraa mulle, iskä liittyi samaan kuoroon, mutta sellasii ne on. Yksi äitin motoista tuntuu olevan "kauneus lämmittää". Mulla oli aika iso vaatekriisi aamulla, mutta lopputulos oli H&Mstä vuonna nakki ja peruna ostetut farkkushortsit, hinnan tosin muistan, maksoivat tyyliin saman verran kuin kokonaiset pitkälahkeiset farkut eli about 35 euroa, raidallinen collage-paita, en muista mistä ostettu, mutta tää oli tosi pitkään mun lemppari, koska se on niin helppo ja rento. Leggarit on kait Gina Tricotista... Nää on tosin eri leggarit kuin ne toiset samanlaiset, jotka taisin kuluttaa puhki. :D  

Toi valo tulee näissä asukuvissa aina vähän tyhmästi tuolta oikealta ja saa aikaan aika ikävän valovarjoefektin. Johtuu siitä, että siinä on vieressä iso ikkuna ja kello on sen verran, että iltapäivän aurinko paistaa suoraan ikkunasta sisään, ennen kuin painuu talon toiselle puolelle.

Tänään oli eka autokoulun teoriatunti. Samassa ryhmässä on muutama tuttu, ja sain sellaisen käsityksen, että montaa jännittää auton ratin taakse istuminen. Sen sijaan itte en tunne oikein mitään, en jännitä mitään tulevia ajotilanteita. Toki se varmaan sit siihen tilanteeseen päästyä saattaa kutkuttaa mahan pohjassa, mutta ei vielä. :)  

Oon muuten sattunut syntymään juuri mukavaan ikäpolveen! Mopokortin ehti suorittaa ennen, kuin sen saamiseen liitettiin se joku pakollinen ajo-opetusjuttu ja hinta nousi moninkertaiseksi, ja ajokortin saan suoritettua tänä vuonna (ja vaikka en saisi, niin aloituspäivämäärä on tämän vuoden puolella ja vain sillä on merkitystä) ja se tarkoittaa, että mua ei koske ensivuonna (19.1.2013) voimaan tuleva ajokorttilaki uudistus, joka nostaa autokoulujen minimiopetusmääriä ja samalla hintaa (jotain yli 100 euroa). (linkki aiheesta)
Piecesistä, ostin nää erityisesti wanhoihin, mutta löytyyhän niille muutakin käyttöä. :)
Olis tosi jeees jos tulis ainaki 15 astetta lämpimämpää niin vois heivata noi leggarit helvettiin tuolta alta.
"Haluan olla sun ystävä" Kiroileva siili -muki, A:lta lahjaksi viime jouluna
lempparitee
jääkaapin ovesta
Joulukuussa Teneriffalta ostetut aurinkolasit, halvat ja heikkotekoiset, lyön vetoa etteivät kestä ehjinä koko kesää 2012. :P
Vähän lukemista, varsinkin tossa alemassa kirjassa. :) Päällimmäinen on lähinnä tän kevään yo-kirjoittajille, itse kirjoitan  jo  vasta ensi syksynä&keväänä.
Vanhemmat teki pihviä. Ja. Nyt. Mulla. On. Ähky. Tässä sitä sulatellessa venailen, että jospa O tulis viettämään tänne iltaa. Pääsisin selittää sille kaikkea turhaa. :3

ps. mun piti lakata viimein mun kynnet (on ollut koko viikon tarkoitus lakata, mutta aina se on jäänyt) ja nyt katkes kynsi... yhyy. Mut hei tää on tän blogin viideskymmenes postaus! Ei jäänytkään parin postauksen blogiksi. ;)
14 kommenttia:
 1. Vitsi sulla on kyllä ihanan persoonallinen ulkoasu! Selkee ja tosi hyvä kokonaisuus, mut erilainen ku mihin on tottunu törmäileen! Muutenkin kiva blogi. (:

  http://verarawr-wecouldgoanywhere.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. sun blogin nimi on aivan ihana! :>
  http://count-on.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat farkkushortsit ! :D

  VastaaPoista
 4. Ihania koruja sulla! :)

  minnasworld.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Haluun sun noi korut ! :D Ihania. Kiva ulkoasu ja sulla on ihan sika ihannan väriset silmät ! :)

  http://carpediemperpetuum.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Voi vittu, pikkasen on mageet shotsit sulla!!! :D
  Ihan jees blogi muutenkin että jään tsiigailee :D
  love-mie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ja ne kun oikeesti on varmaan joltain vuodelta makkaroiden vallankumous, mutta vasta viime vuodesta ne on yhtäkkii ollukki mulle sopivat (lue: perse levinny tarpeeks). Mut kiitos!! :)

   Poista