# Liebster Blog

6 kommenttia:
Liebster Blog tarkoittaa rakkainta blogia tai suosikkia. Kyseisen palkinnon ajatuksena on siis jakaa palkintoa blogeille, joilla on alle 200 lukijaa ja näin saada huomiota näille vähän pienemmille blogeille.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Ensimmäinen saamani tunnustus, kiitos siitä ihanalle Annikalle !

Ja tunnustuksen tahdon jakaa alla oleville ihanille blogeille:

Sain tätä valintaa tehdessä huomata, että suurin osa blogeista, joita luen, on sellaisia suuren yleisön muutenkin lukemia. (Eli sellaisia, joilla on tyyliin vain bloggerinkin kautta jo 200-2000 lukijaa.) Mitä ihmettä. 

Nähtävästi mulla on aiiika nirso blogimaku. (Voisin varmaan pistää pystyyn sellasen 'linkitä blogisi - valitsen 5 mielenkiintoisinta' -jutun tässä kevään aikana. Siinä saisi vähän kartoitettua, mistä löytyis niitä hyviä tähän asti ainakin itselleni tuntemattomia blogeja. :o Kun niitä kuitenkin varmasti on! )


...Mulla on vielä kaksi (hissan)koetta jäljellä, sit rattoisa pääsiäisloma ja postailunkin luulisi normalisoituvan! Ja sais tää takatalvikin hävitä ja vähän äkkiä. Toi lumen tulo oli oikeesti tyyliin huonoin aprillipila ikinä.

6 kommenttia:
 1. Kiva banneri,en ole ainakaan törmännyt vielä samanlaiseen :) Ja oot tosi nätti, tykkään paljon sun hiuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et törmääkkään, jotain omaa pitää olla. :D Kiitos!

   Poista
 2. Voi kiitos sinulle tunnustuksestasi :) Olenkin jo tehnyt tämän tyyppisen haasteen, joten en tällä kertaa laita tätä eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Jee kiitos! =) Minunkin blogi päässyt mukaan. Teen tämän haasteen myös!

  VastaaPoista