# Päivänsäde pienoinen

6 kommenttia:
edward maya (feat. alicia) - stereo love
LOMA! Lyhyt, mutta silti. Tänään oli viimenen koe, eikä siinäkään mennyt kuin neljä tuntia.. okei, aika paljon. Saatiin vähän lisäaikaa, kyseessä oli hissan soveltava kurssi ja koe tehtiin ipadeillä. Eilisestä "normaalista" Suomen hissan kokeesta jäi kyllä vähän parempi maku suuhun kuin tästä.

"Huusin" AnsQun kirppikseltä aika extempore yhdet ihanat korkkarit, joilla pääsin tänään tappamaan nilkkojani. Oli muuten kyllä napakymppi ostos. Sopivat ja mukavat kuin mitkä! Ei hierrä, ei sitten mistään! Mukavaa vaihtelua. Tosin loppujen lopuks ympäriinsä kävelemistä tulikin vähän enemmän kuin oli tarkoitus. Ja nyt päkiät huutaa hoosiannaa. Sopinee kuvaan. Kun on kerta pääsiäinen ja kaikkea.

Kaikki muut syö suklaamunia ja kasvattaa rairuohoa. Mäen jaksa. Jotain Fazerin konvehteja vois kyllä tehdä mieli. Vaikka sellaisena "palkintona" siitä, että selvisin hengissä seitsemästä kokeesta, joista vain yhden suhteen luovutin.

Itseasiassa muuten ostin muutakin kuin vain kengät. Mun tarkoitus oli ostaa jotain pientä, että pystyisin rikkomaan kakskybäsen setelin. Joten eksyin yhteen niistä Kampin koruliikkeestä ja ostin pari semihalpaa korua. Sisäinen hippini nousi esiin ja nyt löytyy peace-merkillä varustettu käsikoru.

Mun tekee mieli vain syödä, syödä ja datailla koneella, kattoa vähän telkkaria ja syödä lisää. Vaikka tosiasissa en oo tällä viikolla oikein muuta tehnytkään kuin syönyt. Käytiin O:n kanssa sushilla. En ehtinyt ottaa mistään kuvia, koska kaikki ehti kadota mun sisuksiin, ennen kuin ajatus ehti niinkin pitkälle että "ainiin, se kamera".

Tarkotus oli päästä ihan ikkupikkusen diivailemaan noiden uusien kenkien kanssa, mut täs tilantees kamera ei sit suostunutkaan yhteistyöhön. Tärähtäneitä kuvia jokainen. Saaplari sentään. Mut ei täs mitään ihmeellistä olekaan, farkut on jostain vuodelta nakki ja peruna koska mahtuvat edelleenkin päälle, ja paita on the ihana ja epäsymmetrinen ilmestys Malagan reissulta.

Oli pakko ottaa kuva auringonlaskusta ja lätäköistä. Miks? Koska lumi sulaaa!
6 kommenttia:
 1. Ah, ihanat noi kengät, vitsit!
  Kattelin tollasi korottomia yks päivä kirpparilta, ne oli kulunu ja 15€ hinta lapussa. En ostanu, eikä edes harmita, ku melkeimpä samalla hinnalla saa lähes käyttämättömät jostain blogikirppikseltä.

  Ja toi sun paita, voi vitsi, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo ne on ihanat, unohdin tuossa mainita, että hinnaksi tuli sellaiset 10 euroa! Ai että kannatti. :) Kiitos♥

   Poista
 2. ihanat kengät! ja kiva blogi (:

  jonestyy.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tyyli sulla :)

  ♥: ob-sessions.blogspot.com

  VastaaPoista