# Kuka muu vihaa maanantaita?

2 kommenttia:
edward maya present: violet light - love story (tribute to mexico)

Onnea kaikille kaimoilleni, on se kyllä aika helmee olla Helmi. :D (Tai sitten ei.)

Tää postaus on nyt hyvin sekalainen sillisalaatti, kuvat esittää mun veljen rippijuhliin tehtyjä leivoksia yms, ja teksti on jotain sellaista mitä aivot vaan tuppas suoltamaan. Otsikkokaan ei liity oikein miten mihinkään, se on vaan tuollainen yleisluontoinen kysymys.

Tehtiin ihana Baileys-juustokakku Kinuskikissan ohjeen mukaan. Mä tein kukat sokerimassasta ja lehdet marsipaanista, mutta ne pääsivät vähän vettymään ja lässähtämään kun laitettiin kakku ulos viileeseen...

Nimipäivillähän ei sinänsä ole mitään sen kummempaa väliä, mutta ite oon jotenkin kasvanut siihen, että niistäkin voi saada aikaan pientä juhlaa arkeen. Ja arkihan on juhlaa vain jos siitä itse tekee sellaista. Meillä on tapana iskän nimipäivänä pitää pullakahvit niin että isovanhemmat tulevat kylään, ja muutenkin toivotella hyvää nimipäivää päivänsankareille.
Suklaakakkua.

Mustikkapiirakkaa.

Naapurin tekemiä ihania voileipäkakkuja.

Mitkään onnittelut ei sinänsä ole mulle tärkeitä, selviän ihan iisisti ilman niitä, mutta mun päivää lämmitti tosi kivasti kun parilta sukulaiselta ja kaverilta tuli tekstiviestillä hyvän nimipäivän toivotus ja yksi jopa soitti. :) Niillä korvas sen höh -tunteen kun nää pari läheisintä tyyppiä ei sitten muistanukkaa koko päivää. :P Okei en muistele pahalla. :D Kai se oon vaan minä jolle tällaset kaikki pikkujututkin on tärkeitä.

Ahahaha mikä purkautuminen, kertoo paljon mun kettuuntuneesta mielialasta tän päivän osalta. :)
Mansikkatäytekakkua.
Mokkapaloja.
Omenapiirakkaa.
Ja sitten vielä pientä postauskyselyn purkua. :) Kiitos kaikille vastanneille, toteutan nuo viisi ensimmäistä postausta siinä järjestyksessä miten ne ovat saaneet kannatusta:
1. Elämäni kuvina- postaus
2. Unelmatyyli- / vaatepostaus
3. Hiukseni ennen ja nyt -postaus
4. Hopeatyö- /harrastuspostaus
5. Kysymyspostaus
DIY-postauksia laittelen aina kun jotain sen sorttista satun tekemään. :) Näihin lähestulkoon luen myös leipomiset sun muut kivat asiat joiden ohjeen haluan jakaa.

En itseasiassa ole tainnut tehdä itsestäni minkäänlaista esittelypostausta, vaikka blogia on tullut pidettyä tähän menessä about neljä kuukautta, ja postauksia on takana 86 tämä mukaan lukien. Mutta ehkä se hoituu sitten tuon hamassa tulevaisuudessa tulevan kysymyspostauksen muodossa... Jos joku muu on eri mieltä, antaa toki kuulua niin hoidan perusinfot jotenkin erikseen. :)

Mutta muuten, mulla tulee luultavastu olemaan aika kiireistä nää viimeiset viikot ennen kesäloman alkua. Tämän takia postaaminen jäänee hiukan harvemmalle, mutta yritän saada vähintään kaksi järkevää postausta viikossa laitettua, jotta ette kuvittele mun kuolleen kaikkien näiden koulutöiden painon alle. :D Se paino on nimittäin aika kova, plus sitten stressi, väsymys ja lähestyvä burn out... Ehanaa ♥ (not.)

Nopeasti napatut kuvat asusta, johon olin broidin juhlissa pynttäytynyt. Paita on JC:stä joskus pari vuotta sitten ostettu, kiiltävää kultaa pantterikuosissa mustalla pohjalla. Hyvin ksinkertaista, mutta mun ainokaiset mekot olivat kummatkin liian juhlaviä tähän, eikä mulla ole yhtäkään hametta. :( Tilanne pitää korjata...

Kesäkuun alussa vietän ainakin kaksi viikkoa Houtskarissa (saari Turun saaristossa) tädin luona. Tekemistä mulla ei siellä perunapeltotöiden ja mm. tietokoneen, piirtopöydän ja kameran lisäksi oikein ole (koska siellä ollaan keskellä melkein-ei-mitään ♥), joten luulisin panostavani tän blogin puoleen aika hyvin.

Toivotaan että säät on kesäkuussa hyvät, ettei työnteko ole syvältä ja jotta uskaltautuisin joskus ulos kuvailemaan. :) Mitään uusia ostoksiahan siellä ei tehdä, koska ainoa kauppa lähellä on minimaalinen kyläkauppa, ja koska mun aamulla päälle vetämät asut tulee luultavasti olemaan lähinnä peltotyöhaalaria tms, niin päivän asut silloin tuskin on mitään kaikkien hehkeimpiä. :D Mutta ainakin on aikaa keksia kaikenlaista jännää. Ja ainakin siinä ympärillä on luontoa mitä ihmetellä.
Ei mulla oikeastaan mitään ihmeempää ollut. Aika rankka päivä ja niin edelleen, tuskin se nyt ketään se nyt jaksaa kiinnostaa kun ei se oikein kiinnostanut muakaan.

Viime sunnuntaina oli ensimmäinen Tutorhousen kautta hommattua matikan tukiopetus, kävi tsäkä ja se opettaja on huipputyyppi. Ja niillä oli ihania kissoja joille on tulossa pentuja. Ja nyt uhkaa käydä niin että mulle iskee kohta uusiksi joku kissakuume. Nyt ei kyllä olisi oikein hyvä sauma, ensin pitäis hoitaa koulu pois alta ja muuttaa omaan kämppään. :)

Okei meen tästä nyt nukkumaan turhia höpisemästä, innoistuin vähän... Tuskin tätä kukaan edes jaksoi lukea. :D Ja jos luki niin varmana ajatteli että "eikö tää lopu ikinä". Että päästän nekin nyt tuskistaan.

Mutta hei, saa toki kertoa, mitä teillä itellänne alkukesä tietää tullessaan! Tuskin kauhean moni kuitenkaan aatteli häippästä maalle perunapellolle. ;)
2 kommenttia:
  1. Noi kakut, mä kuolaan täällä !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ja kuvittele, osaa on viel jopa jäljellä! Vedettiin vähän överiksi noiden herkkujen määrän kanssa... Mut en valita, viikonloppuna alkanut fädääminen sen kuin jatkuu. Nimim. mutustelen tässä juuri mokkapalaa. ;)

      Poista