Kaunis, kauniimpi, saaristo

6 kommenttia:
Vähän kuvia eiliseltä, joka oli vähintään yhtä aurinkoinen päivä kuin mitä nyt. Sunnuntain päivävuoro takasi mahdollisuuden pitkiin yöuniin, joiden takia eilinen klo 5:15 herätys ei tuntunut paljoa missään, ja töiden jälkeisten päiväunien sijaan lähdettiin käymään kävelyllä ja jäätelöllä lauttarannassa broidin kanssa. Poltin poskeni (taas), mutta en onneksi liian pahasti. Toivon mukaanhan tää punotus tasoittuisi rusketukseksi.....

turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo

"Cool tupakoiva sika" -kuvioisen t-paidan ostin broidille tuliaisiksi vuonna 2010 Japanista. (Mahtuu päälle hyvin vieläkin, vaikka tyyppi on tässä parin vuoden sisään venähtänyt ihan hirmuisesti lisää pituutta :D)

turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo
turun-saaristo Rainbow POTATO Unicorn Attack ...?!

Mutta hei, pitkästä aikaa katsomiskelposta kuvamateriaalia! Sain jopa puettua päälleni jotain muuta kuin rönttäset löhöilyverkkarit ja t-paidan. :D Tosin niissä olisikin tullut ihan älyttömän kuuma... Kaikken kukkuraks jaksoin panostaa vähän jopa mun kynsiin, jotka kuitenkin mutaantuu aina töissä enemmän tai vähemmän mustiksi. Mutta nyt olis kyllä päikkäreiden paikka ja aika ja sellainen fiilis. Toivon mukaan nää aurinkoiset päivät jatkuisivat koko kesän - ainakin lähes ja suurimmaksi osaksi koko kesän. :)
6 kommenttia:
 1. voi että ku tykkään siu kirjotustyylistä ja kuvista ja koko blogista :>

  VastaaPoista
 2. hämäännyin ku tos oli yhtäkkii 2 x sä :D ja komppaan siiriä :)

  VastaaPoista
 3. ihana tää sun blogi,sait uuden lukijan . katso toki munkin blogia :))

  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista