# Soudellaan, soudellaan

Ei kommentteja:

Perustin tässä äskettäin toisen blogin, joka tosin ei ole aiheeltaan läheltäkään pientä varpusta. Eli ei pelkoa, että jäisi mistään hirveän suuresta paitsi, vaikkei kiinnittäisikään tähän mitään huomiota. :)

Tämä toinen blogi käsittää blogien esittelyä ja arkistointia, jonka tarkoitus on siis helpottaa potentiaalisten lukijoiden blogimetsästystä, sekä tarjota esiteltäville blogeille hetki parrasvaloissa jne... Enemmän löpötystä ja selitystä löytyy itse tuolta Joko nappaa? -sivustolta.

Itse nimi on saanut ideansa keskustelupalstoilla usein käytetystä värssystä "jos nappaa niin liity lukijaksi". Joten mikäs siinä verrata tätä blogeja täynnä olevaa internetulottuvuutta blogimereksi, josta ihmiset yrittävät onkia itseään kiinnostavaa luettavaa.

Mitä muuten tykkäätte tuosta yllä olevasta kuvasta (joka siis toimii myös tuon toisen sivuston bannerina)? Sitä oli aika hauska tehdä. :)

Mutta huomanna sitten (mikäli tielle ei tule suuria muuttujia) on tiedossa pienen varpusen 100. postaus!! Ja sen lisäksi tai siis sitä ennen olisi vähän hiusten siistimistä ja värjäilyä ja A:n synttäripippaloita ja mässäilyä, mutta nyt vois kyllä ensin nukkua jonkin aikaa - viime yönä en saanut unta ollenkaan, ties missä vika...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti