# It's the final COUNTDOWN

2 kommenttia:
Toki mä tiesin, että kesätöiden loputtua mulla olis vaan se 3 päivää lomaa ennen koulujen alkua. Mutta nyt kun tässä on enää tää ilta ja huominen, niin tziisus että rupee jurppimaan! Mihin mun loma oikeen katosi, tuokaa se takaisin!
1208201206
Alkuviikko oli aika sekavaa. Tai no, pärjäsin töissä sillä lohdukkeella, että jankutin aina päivien vaihtuessa "tää on vihoviimenen maanantai", "tää on vika tiistai", "tää on vika pitkäpäivä", "tää on tokavika työpäivä", "nyt on vika työpäivä" ja jossain vaiheessa se sitten olikin jo loppu.
1208201202
Rakastan tällasia tekstuureja.
1208201203
Näyttäviä helyjä
1208201204
Kohopintaiset kankaat

Maanantaina joku outo postiautoäijä seurasi mua mun kotimatkasta sellaset reilut 5 km ihan siihen kotiovelle asti, ihan vaan jotta pääsi pätemään liikennesäännöistä. Sen haaveammatti taisikin olla liikennepoliisi eikä postinjakaja, jos se kerta noin innoissaan ahdistelee pieniä viattomia mopoilijoita.... Mutta aiiii että mua ärsytti! Varsinkin jälkeenpäin - ite siinä tilanteessa vaan kuuntelin kohteliaasti, osittain sen vuoksi että kuvittelin että sillä olis ollut meille postia (eipä ollut, tuskin kellekkään siihen parin kilometrin säteellä).

Mä tiiän etten oo mikään maailman varovaisin ajaja, mutta ihan kohtuullisen vastuullinen ja ajanut tolla sotanorsulla jo sellaset 3 vuotta... Olisi kai pitänyt sille siinä lopuks ystävällisesti ilmottaa, että ajahan varovasti, kohta mullakin on toi b-kortti plakkarissa, haha! Tosin ton kaiken jälkeen vielä tajusin unohtaneeni sen päiväsen ajotunnin. Oikeen kruunasi koko ton maksimaalisen megavitutuksen multihuipennuksen.

Tein tän koko viisi viikkoa putkeen kukkaistutuksia. Mua rupes tympimään jo tokalla viikolla. Vikana päivänä sentään oli vaihtelua; oksien keräämistä ja haravointia. Kai ne aatteli, että mielummin myöhään kuin ei milloinkaan. Kuulema ottaisivat mielellään mut sinne ensi kesänä takaisin. Mä taas jättäisin mielellään menemättä. Jos vaan löydän jotain vähän parempaa.
Kaukokatsoisesti talven pakkasia ajatellen ostettu korvienlämmitin.
1208201205
Matikkaa. :S

Oli pakko ostaa uudet tennarit, koska vanhojen kantapäät nauraa (=eivät pidä vettä). Olisin halunnut ostaa converset, mutta 75€ tennareista on musta ihan kiskurihinta! Ne ei kuitenkaan oo materiaaliltaan yhtään parempia kuin tavalliset tennarit, ratsastavat vain sillä merkillä...

Selvisin koko työkauden ilman varoituksen varoitusta, kukaan ei edes tullu oikaisemaan mua mistään virheistä. Paitsi sitten tokavikana työpäivänä, just kun olin tehnyt (vaihtelun vuoksi) OIKEESTI ahkerasti töitä, ja vilkasen kännykkää, kun taukokin oli kohta alkamassa ja kaveri sattui laittamaan tekstarin, niin sieltä se työnjohtaja hyppää jostain puskasta mun selän takaa ja tulee siihen viereen narisemaan kännykän käytöstä työajalla, miten se on kiellettyä ja niin edelleen... Olisin ehkä ottanut onkeeni, jos olis ollut vasta eka työviikko, tälleen vikoina päivinä ei oikeestaan jaksanut enää vähempää kiinnostaa. :)

Lila hame (jota joudun vähän kaventamaan), neulottu kukkapanta, turkoosi kaulakoru - Blogikirppis
Värikäs paita, musta paita, farkut - GinaTricot (jossa oon käynyt viimeksi joskus vuonna nakki ja peruna)
Tennarit - DinSko
Koulukirjat - Jamera

Käytiin lauantaina O:n kanssa tekemässä vähän pakollisia shoppailuja näin ennen koulujen alkua. Tänään on siivouspäivä, huomenna on rata-ajo, tiistaina mulla alkaa koulu klo 9:30 heti ensimmäiseksi Kiina-infoilulla.

Ekassa jaksossa on pari enkun kurssia, matikkaa ja äikkää. Ja KIINAA, meillä on nimittäin joka tiistai Kiinan kielen tunteja aina siihen lokakuiseen Kiinan matkaan asti. :)

Kaiken kukkuraks mun vanhemmat suunnittelee jouluksi viikon mittasta matkaa jonnekkin päin Kanariansaaria. Ja jos kaikki sujuu kuin rasvattu, kokoonpano sillä reissulla on minä + mun perhe + O. Lupaavaa  


Mites lukijat, onko kellään tiedossa loppuvuodelle mitään ulkomaanmatkoja? :)

ps. Päätin, että värjään/sävytän nää hiukset jotenkin syyslomalla.
2 kommenttia:
  1. Mä haaveilen ranta/shoppailu lomasta, vielä ei ainakaan ole matkaa tiedossa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sitä ehtii vielä, koko elämä edessä. :)

      Poista