# Kevyt mieli ja rento tulevaisuus

12 kommenttia:
...mulla ei ainakaan sellaisia oikein ole. Ai että tuntuu sisällölliseltä ja vapaalta "aikuisten elämältä" tää koulu-koti-kirjasto-koti -rumba. Sitä paitsi päivät kuluu muutenkin ihan liian nopeesti silmien ohi ja lakkaamatta on olo, että hirveesti olis tekemistä muttei silti tunnu saavan mitään aikaiseksi.

Eli vähän just silleen, että ihan kuin yrittäisin syödä norsua kokonaisena vaikka se pitäis ensin paloitella jotta mitään sais nieltyä alas. (olipa ihana vertauskuva....)
2508201202 2508201204
Toi päivä tietää luultavasti biletystä A:n kanssa, koska noilla meidän miehillä taitaa olla jotain muita menoja... jee vai nyyh? :D
2508201201
Miten mä luulin että tää oli paljon onnistuneenpi kuva kuin miltä tää tässä näyttää...
2508201207
Yhteiskuntaopin yo:hon itsenäinen opiskelu, enkun yo:hon itsenäinen opiskelu plus kahden enkun kurssin kurssityöt plus tenttiin ja preleihin valmistautuminen, hyvin hämärän äidinkielen kurssin kurssityöt (ja kurssi sisältää about maailman vituttavimman opettajan), matikan läksyt jotka ei oikein suju koska putosin jo tokalla tunnilla kärryiltä.

Plus sitten sen kiinan kielen harjottelu ja se tosi asia, että mun pitäis ens viikon aikana saada järkättyä itelleni autokoulun teoriakoeaika enkä oo ehtinyt uhrata sille vielä ajatustakaan... Ehkä mä sen kortin saan vielä ennen lokakuuta hommattua......

En tiiä miten tää toimii, mutta sen on tarkoitus liikkua. Mutta että tällanen penaali mulla.
2508201206
"Kapunki"? ...:D
2508201205
Ja sit tähän päälle vielä kotihommat joista mun oletetaan suoriutuvan, sosiaalisten suhteiden ainakin jonkinlainen ylläpito, blogi ja ainiin, nukkua ja syödä pitäis varmaan myös muistaa.

Unohtamatta tietenkään ajotunteja, abimenoja ja muita satunnaisia ilmestyksiä kuten parin tunnin päiväunia, joiden takia en esim. tänään saa unta ja kello on jo yli puol neljän yöllä. Great.
2508201203
Vuonna 2009 Japanista Fuji-vuorelta mukaan lähtenyt matkamuisto.

Mulla oli yhtenä päivänä tylsä hetki joten väänsin tällasen, toivottavasti toimii ja toivottavasti siitä saa jotain selvää! Tarkoituksena olis näkyä satunnaisen koulupäivän koululaukun sisältö. Ite laukku on ollut aika kestävä kaveri, kolmas vuos käytössä lähti just käyntiin. :)
Muutama vähintään hippusen ihanampi/sekalainen asia vielä ennen kuin meen ton yhen murmelin viereen yrittämään saada edes pikkusen unen päästä kiinni tai tökkimään sitä ihan vaan saadakseni tietää, minkälainen on reaktio :D  :

1. Päätin, että sitten kun oon suoriutunut syyskuusta (sisältää mm. lukemisurakat, yo-kokeet, koeviikon), ostan itelleni uuden objektiivin kameraan. Sopivasti just ennen Kiinan matkaa niin että tulee paremmalla takuulla hienoja kuvia!

2. Toi yks toope hommas mulle ihan överi-ihanan synttärilahjan; ensimmäiset converset x2 ! Auts, mun on paha laittaa tosta paremmaks! Mut se on niin yllättävää miten ihmiset joskus osaa oikeesti yllättää (olipa yllättävän järkevä lause), se on vaikeeta kun tuntuu että pelkkä lahjasta kiittäminen ei riittäis vaikka toiselle riittäiski. D:

3. Kameralle hommattu kolmijalkainen jalusta, kiitos A

4. Sunnuntaina meille tulee kummeja ja mummeja kakkukahvittelemaan, eli pääsen vähän leipomaan ja siivoomaan, yh

5. Sain vuokrattua mun vanhojentanssimekon! Jos ei käy mitään sellasta että puku sotkeentuis tai helmat repeis tms, niin aattelin vuokrata sen myös ens vuonna, tai sitten myydä poies.

6. Kuolaan kaikkea ihanaa huuto.netistä ja ebaystä mutta yritän samalla pitää ostolakkoa ja se jos mikä on haastavaa...

7. En voi lopettaa tälle videolle nauramista, noi tanssit...... en kestä. :D

Toivottavasti muilla on vähän enemmän sisältöä elämässä, tai onhan tota mullakin mutta siitä ei aina ehdi nauttia kun takaraivossa jyskyttää kirveellä ainakin vähintään lievästi sellainen pieni helmin omatuntotonttu, että "lue tai et selviä, lue tai olet luuseri". Ja sit mä taputan sitä päähän ja muistutan, että kirjotuksiinhan on vielä parisen viikkoa, en mä ihan vielä oo kuollut. ;)
12 kommenttia:
 1. haaa onks toi sun lompakkos italiasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! :----D Aika hyvin säilyny vuodesta 2004(?), koht toi on jo antiikkia. :D

   Poista
  2. Mehän oltiin Italiassa 2006 ;) ♥

   Meki ollaa menossa Tiikeriin, mutta tuntuu että jo 5.9. ;/

   Poista
  3. Okei. :D Mul on aina ollu jotenkin käsitys et se olis ollu jo 2004 vaik periaattees tiiän et se oli vast myöhemmin. :D

   Joo tiiän, helsingin lukiot menee eri päivänä ku espoon... et haluis ostaa lipun myös myös sinne torstaille ? :D Voisit ehkä saada alennuksel (riippuen miten hyvä oon suostuttelemaan) tolta yheltä joka osti lipun mut ei ookkaa pääsemäs sinne ollenkaan because of äkilliset-yllättävät-pakolliset-menemiset. :(

   Poista
  4. 2004 oli se 10-12 SM-hopee :D

   Jaa, enpäs oo vielä tajunnu tollasta :D Pitääpä kattoa tota :D

   Poista
  5. oon ajoissa vastaamaassa... mutta jooo mulla on samaselta reissulta samanlaine lompakko : DDD mä en käsitä miten se kestää, vaikka tais olla semmost katukaupast tai jostain semmoset härpäkestorest : DDD

   Poista
  6. Haha äläpä, varmaan just jollain eurolla ostettu ja silti kestää niin hyvin! :D

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Tykkään sun blogista, kaikki on ihanan selkeää :-)

  VastaaPoista
 3. hahha vähä toi penaali on hauska! :D Ja sulla on kyllä tosi kiva tyyli (:

  http://dreamoffi.blogspot.fi/

  VastaaPoista