# Ja se kuola senkus valuuuuu...

10 kommenttia:
Mä en yleensä seuraa ihan siinä muodin helmassa kiinni, johtuen lähinnä siitä ettei mulla ole varaa syytää kokoajan rahaa kaikkein uusimpiin (ja useimmiten ihan suhteettoman kalliisiin) villityksiin. :)

Nytkin mä tiedostan hyvin, että pitäis säästää rahaa tän syksyn matkoja varten, mutta minkäs teet kun uudet vaatteet & kengät himottaa ihan hillittömästi... Ja AINA keksii toinen toistaan mitä parempia syitä, miks mikäkin pitäis hankkia...

Tällä hetkellä suurimmassa hingussa on tuo ensimmäisestä kollaasista löytyvä harmaa syys-/talvitakki. Oon ettinyt just sellasta monelta eri sivustolta, toi on yksi parhaimmista (ja kalliimmista) vaihtoehdoista... täydellisyys (kaiken paitsi hinnan puolesta). Ja se olisikin sitten jo niin kallis meno, että hei sun heiluvilles vaan kaikki buutsit ja paidat, ehkä me nähdään sitten ensi vuonna, sen uuden kameraobjektiivin ostaminen menee teidän edelle, sorry. :"( Voi itkuparku tätä päätösten teon vaikeutta...

Mutta tässä siis nyt jotain harvinaistakin harvinaisempaa, eli muutama zalandon sivuilta löytämistäni lemppareista tehty kollaasi:Löytyikö omaa lempparia?
En laittanut hintoja tai tuotenimiä (koska tän ei oo tarkoitus olla mikään erityinen mainostus tms, ja kyseessähän ei ole muotiblogi) mutta suurin osa noista on koottu keräämääni "toivelistaan", joten kysymällä selviää. :)

O:lla on varmaan ratkiriemukasta kuunnella mun juttuja aina, kun selailen nettikauppoja ja bongailen ihanuuksia ja hehkutan niistä sille ja kyselen mielipiteitä. ;) No mut jos joku ei satu aivopesemään mua jotenki huomaamattomasti, niin oon aika varmasti samanlainen jatkossakin, eli ihan hyvä vaan jos kestää tätäkin puolta mussa!

Joo tää on niin nähty... Ja mikä tää kuvalaatu on olevinaan, hahaha!
Uus profiilikuva?
Mutta asiaan, eli nyt olis varmaan hyvä sauma pitää tästä bloggaamisesta parin viikon tauko, sillä kohta noi yo-kokeisiin jäljellä olevat päivät pystyy jo laskemaan kahden käden sormin... Oon täydellisyyteen pyrkivä ihminen, mut tällaset lukemista kiinnostavammat asiat on niin onnenomiaan viemään mun huomion liian pitkäks aikaa ihan vääriin asioihin. Kuten tää postauksen tekemiseen moneksi tunniksi jumittuminen... lovely.

19.9. mulla on vika yo-koe. Sen jälkeen on vielä koeviikko, mutta en pidä sitä niin tärkeenä, matikan jätän luultavasti uusintoihin että saisin lisäaikaa päntätä sitä puolta. Äikän kurssin jätin kesken, siinä oli liikaa kurssitöitä, eikä se muutenkaan ollut mun kurssikertymän puolesta tarpeen. Sitä paitsi oon aika paljon (liikaa) sitä tyyppiä, joka pystyy keskittymään vaan yhteen asiaan kerralla (eli just päin vastoin kuin naiset yleensä?) Mikä siis on ongelma usein, kun tekemistä pukkaa joka suunnasta minne pään kääntää.

Siinä suhteesa on ihan monttu auki kun katon miten O - kun kirjotettavana on samalla tavalla kuin mulla yks laaja reaali ja enkku - pystyy niiden lukemisten päälle lukemaan vielä kahta eri matikan kurssia, fysiikkaa ja kemiaa.... oh dear god kuinka sen vieressä aina välillä tuntee ittensä niiiin saamattomaksi. :D

Mutta joo, pääpointti oli että seuraavat kaks ja puol viikkoa on tosi kiireiset, enkä voi vannoa ehtiväni tekemään edes paria postausta viikossa. Tosin ens viikon on tenttien ja prelin lisäksi myös sellaisia "epäopiskeluabimenoja", joissa luultavasti raahaan kameraa mukana, joten palailen ehkäpä niissä tunnelmissa sitten seuraavaksi. :)

Meidän kissan lempparinukkumapaikka = mun vaatetuoli ? Ei, tosiasiassa se on mun iskän jalkoväli...

ps. Kertokaa, tän tyyppiset kollaasipostaukset, YES or NO ? Mun mielestä vaihtelu virkistää, en mä näitä jaksa joka käänteessä vääntää, se olis liian kidutusta kun tietää ettei kaikkea kuitenkaan voi hommata. :)

ps.2. Tän viikon tunnelmamusiikkia... jota mulla ei oo oikein ollut aikaa kuunnella muuten kuin äsken imuroidessa. D:
10 kommenttia:
 1. Oi toi alavasemman villapaita(?) ♥
  Ja vähän muuten toi musiikkijuttu on siisti, siis toi et on vaan playmerkki jne. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! ♥ Lähtis heti ostoslistalle mut viidenkybän hinta pistää harkitsemaan.. :s

   Toivottavasti meil on siel Kiinas aikaa käydä joku päivä shoppailemassa... kuukaus ja kaks päivää aikaa lähtöön. X)

   Poista
  2. Voi kauhia ku on kallista :S
   Uiui, sehän on muuten jo ihan kohta ! >:D

   Poista
  3. Äläpä :S ja niin onnn!! Saatiin tänään matkaohjelmat, jännää! ;)

   Poista
 2. Oli kiva postaus, tykkäsin ! Ja oot niin söpö, en kestä! :D

  VastaaPoista
 3. Noi kaikki niittikengät on tosi ihania. Tykkään myös ekasta takista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Munkin lemppari toi takki, oikeastaan lähti tossa viime viikolla jopa tilaukseen. :D

   Poista
 4. Liityin lukijaks! Ihana blogi:) oot kaunis!

  VastaaPoista