# Mistä minun blogini on tehty?

6 kommenttia:
Sain itseasiassa jo muutama kuukausi sitten Annikalta haasteen tällaiseen postaukseen, mutta kaiken häslingin keskellä ei ole ollut aikaa paneutua sen tekemiseen. Tämä kun on hiukan haastavampi, kuin vaikka pelkkiin kysymyksiin vastailu, kun pitää oikeasti käyttää aikaa miettimiseen, että hetkinen, mistäs tää mun blogi tosissaan koostuukaan - ja miten sen pystyisin tässä tuomaan esille.

“Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty…. sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? :)“


Valokuvat 
...ja täydellisyyteen tähtääminen


Kirjoittaminen 
...tilanteista ja tapahtumista, ajatuksista ja tunteista, tähtihetkistä ja pohjamudista


Matkustelu 
...ja niihin liittyvien kokemuksien jakaminen


Ruoka
...erityisesti herkuttelu ja leipominen


DIY-postaukset
...ja tutoriaalit sun muut sellaiset


Hopeatyöt 
...sekä käsityöt & harrastukset ylipäätänsä


Päivän asut 
...sekä muut enemmän tai vähemmän turhat ostokset


Läheiset ihmiset
...joista tärkeimpinä poikaystävä ja paras ystävä


Piirtäminen
...ja itseään taiteen keinoin toteuttaminen


Arjen ilot ja surut
...pyörittäessä kodin ja koulun ympärillä


...sekä toki muista pienemmistä teemoista. Kuten vaikka tämä yöpostailu. Tai työt, tulevaisuuden haaveilut, hius- ja kynsijutut... Aika moni teema on jäänyt kaikkien näiden matkustusjuttujen ja arkivalokuvauslaiskuuden jalkoihin. Elämässä on tällä hetkellä hirveä kiire, autokoulujutut painostaa, kurssityöt on kasaantunu, kaks eri työtä, vapaa-ajan elämä ja loputtomat päikkärit.

Kolmen päivän sisällä en oo ehtinyt tehdä koneella muuta kuin yrittää saada läpi autokoulun teoriakoetta edeltäviä nettikokeita, joista piti saada läpi 5/5. Maksimivirhemäärä oli 1 kirjallisissa ja 3 kuvallisissa tilannekuvissa - ja mulla meni kokoajan toistepäin, 3 kirjallisissa ja 1 kuvallisissa. - Tänään lopulta onnistuin: taktiikka oli kirjoittaa jokainen väärin mennyt kysymys ja sen oikea vastaus paperille, jotta syöpyisi paremmin muistiin... Lopputulos oli 7 sivua kysymyksiä ja vastauksia, mutta ainakin kannatti, kun pääsin heti sen jälkeen rikoin mun nollaputken pääsemällä lähes kaikki 5 perätysten läpi. Ei kun vaan varaamaan viimein sitä teoriakoeaikaa... Voi kumpa saisin suoritettua sen kortin ennen vuoden loppua!

Huomenna tyttöjen kanssa katsomaan twilight (koska perinne) ja jossain välissä pitäis vääntää "joko nappaa":n parilta päivältä rästiin jääneitä blogiesittelyjä. Uusi tekosyitä lykätä noita koulutöitä entisestään, vaikka ens viikolla olisi koeviikko. Hyviä öitä vain muillekin yökyöpeleille!

ps. Ainiin, ne bloggaajat jotka haastan tekemään tähän samaan: Charlotta Wirén, pieni tulitikkutyttö, Kata, Sofia, ja Emilia, ja kaikki muut jotka ideaan tykästyi!

Mitä mieltä ootte, kuinka hyvin noi jutut kuvasi tän blogin sisältöä? :)
6 kommenttia:
 1. Charlotta Wirén: Ei mitiä, ole hyvä. :)

  VastaaPoista
 2. Heij, pääsit blogini linkitä blogisi-postauksessa kolmen parhaan joukkoon :) Voit käydä katsomassa postauksen täältä:http://oodimaailmalle.blogspot.fi/2012/11/link-your-blog-favourites.html

  VastaaPoista
 3. Meiju: Vauu ihanaa, kiitos tosi paljon! ♥

  VastaaPoista
 4. Oon ekaa kertaa käymässä tässä blogissa, ja täytyy sanoo et tää on ihanan pirtee! Katoin just tätä postausta mihin oot koonnu kaikennäkösiä kuvia sun blogista, ja sul on kyl tosi makeita kuvia. :)Pitänee kans liittyä!

  http://hellipippanen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Helli Pippanen: Ooi, kiitos! Tervetuloa! ♥

  VastaaPoista