# Viikon vikan päivän vikinää videolla

6 kommenttia:
Ai että osaa olla sateisen surullinen sunnuntai. Syysväsymyksen merkkejä on ollut tässä itse kullakin, tässä laskeskelin juuri nukkuneeni viikon aikana kahdeksat päiväunet, joista kuudet sijoittuivat välille ma-ke. Loppuviikosta ei oikein ollut enää edes aikaa nukkua, vaikka siltä olisi tuntunut. Haha, nyt mua väsyttää pelkkä ajatuskin kaikista kerääntyneistä koulutöistä.
Turhakekuva. Ostin Onalta pois karvalakin parilla eurolla, vähän liian pieni mun isoon vesimelonipäähän, mutta kyllä se pysyy kun sen pistää pysymään!

No mutta, kiinapostauksen perään pitkästä aikaa vähän videopostausta. Ei varmaan ole liikaa, jos näitä ruudulla höpöttelyjä tulee 3-4 kuukauden välein. Itelleni tää oli upee saavutus, pystyin puhumaan kaikki mun asiat putkeen ilman parempia sanojen kanssa sekoilua, änkyttämistä tai yskimistä (yhdessä kohtaa oli sen verran ikävä yskänpuuska, että leikkasin sen pois, joten älkää ihmetelkö siinä kohdassa olevaa pientä katkosta). Ilmeet on taas vähän... noh, tommosii, mut ei voi mitään.
Voisin opetella kuvaamaan videot tuolla kameralla, voitaisiin ehkä saada niin tuosta kuvasta kuin äänestä astetta laadukkaampaa. Enkä ehkä itsekään tuntisi itseäni niin toopeksi, kuin nyt tunnen höpistessäni yksikseni tietokoneen ruudulle. Ai että mun hiukset näyttää sisävalossa ja punaisen tiiliseinän vieressä kauhean hailakoilta. Voisin varmaan tosissani harkita jonkun värin päähän panemista. Tosin syytän vähän youtubea, että se korjasi automaattisesti tuosta kuvasta ylivalottuneemman kuin mitä se alunperin edes oli.

Jospa tuosta Kiina-matkastakin saataisiin tänne vähän videota, ensi postauksessa varmaan yksi oma kuvaamani, kun tajusin vikana päivänä, että ainiin, tällä voi kuvatakin... mikä johti siihen, että kameran muistikortti kului parissa minuutissa loppuun. Onneksi tosiaan oli jo viimeinen päivä, enkä jäänyt paljosta kuvaamisen arvoisesta paitsi. Mutta tuon oman pätkän lisäksi päästään toivottavasti jossain vaiheessa näkemään myös kokoelmavideo sekä yksi hauska pätkä Kiinan muurilta. Ite en malttais odottaa. :) 
6 kommenttia:
 1. Mun blogissa ois sulle haaste. :)

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mutta hei yritän nyt järjestellä keväämmälle toista tapahtumaa niin toivottavasti pääset sitten sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Salla: Joo, katotaan sitä sitten. :)

  VastaaPoista