DIY - Kynttilöiden koristelua

10 kommenttia:
Innostuin tuossa viikko takaperin samaan hommaan, jota harrastin ala-asteikäisenä. Koristelemaan kynttilöitä! En nyt neuvo teille erityisemmin mitään tekniikoita, koska kuvittelen, että jokainen osaa pyörittää muovailuvahastakin palloa tai pötkylää ja tässä mennään samoin tekniikoin - oman luovuuden ehdoilla tosin. Ei mullakaan mitään hirvittävää luovuudenpurkausta tätä tehdessä ollut, mutta lopputuloksesta tuli kyllä ihan kiva.

kynttilat-koristelu

Joku luultavasti lapsille tarkoitettu askartelupakkaus... mulla ei ole mitään hajua, mistä näitä nykyään saa. Jostain askartelukaupasta ehkä, pitäisi varmaan mennä etsimään. Ei tosin mitään tietoa siitäkään, miksi tällaista pakkausta suomeksi edes kutsutaan.
  kynttilat-koristelu
Mukana turhia sapluunoja, tuollainen "piikki" jolla leikattiin noista steariinivahalevyistä halutun mallisia ja kokoisia palasia. Näkyy, että ne on vähän lopussa...
  kynttilat-koristelu
Tein pieniä palloja, jotka painoin vieriviereen haluttuun malliin.
  kynttilat-koristelu
Toiselle puolelle tekstiä hyvin ohuista pötkylöistä muodostettuina.
  kynttilat-koristelu
Lähikuvaa: näkyy, että nuo ovat jonkin verran koholla tuosta kynttilän pinnasta. On ne kuitenkin painettu sen verran tiukkaan, ettei niiden pitäisi lähteä itsestään tai pientä iskuakaan ottamalla heti irti.
  kynttilat-koristelu
Mä ainakin tykkää näistä. Jos harrastaisin kynttilöiden polttamista, niin pitäisin nämä itse. Mutta kun en (ainakaan vielä). Ehkä sitten omaan kämppään muutettuani - se tosin tietää ihan kokonaisuudessaankin sellaisia muutoksia että hellurei. Mutta joo, tätä eivät huomaakaan ne, jotka lukivat postauksesta vain otsikon (hahaa). Tän päiväisen jouluaaton tai ensiviikon uuden vuoden tai vaikka talven (josta en tällä hetkellä oo kärsimässä) kunniaksi vähän arvontaa, koska antamisen ilo on hieno asia köhköhköh !

Palkintona oikeat sisustajan tai tunnelmoijan unelmat eli nämä yllä esitellyt kynttilät sekä luultavasti jotain muuta kivaa, koska 1.) satun itse rakastamaan yllätyksiä ja 2.) en ole ajatellut hommaa ihan loppuun asti. Osallistua voi kuka tahansa, joka kommentoi tähän postaukseen nimimerkkinsä, email-osoitteensa, kertoo lempparijoululahjansa ja vastaa tähän: "Kysymyspostaus, joo vai ei?" (Jos enemmän joo-vastauksia, uskallan järkätä semmosen koska oletan, ettei se jää nolosti ihan kokonaan vaille niitä kysymyksiä.)

Kiitos, onnea arvontaan ja hyvää joulua!
10 kommenttia:
 1. hahaha noi kynttilät on ihanat ja koska rakastan kynttilöitä nii lähetään teikäläisen arvontaan mukaaan! nii ja se lempparijoululahja.. varmaan pienen ku sain keltasen pienen lumilapion mökillä. Se oli jotenkin sillon tosi hieno ja tärkee juttu :DD Pinkasinki siitä kuulemma heti pihalle luomaan lunta... hullu lapsi
  ja noh kysymyspostaus, vaiks joo. koska niit on aina kiva lueskella :D

  VastaaPoista
 2. aija paska se meili.. : D tinskii-@hotmail.com : D

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka nätit kynttilät ! :D Meil poltellaa noita kynttilöitä ihan älyttömästi, et aattelin osallistua :D

  Ai ja toi lempparijoululahja saa olla miltä vuodelta tahansa ? :D No sanotaanko nyt vaikka ku saatiin siskon kanssa nukkekoti. En muista kuinka vanha olin, mut varmasti alle 10v. Ootin koko illan et saan avata sen, koska paketti oli isoin mitä oon koskaan nähny :'D Siinä nukkkodissa sai lamputkin toimimaan !
  Sit mä tykkään kyllä noísta kysymysposauksista, eli joo :)
  (gerbu94@hotmail.com) Ai pitkäkö viesti ?

  VastaaPoista
 4. Piti painaa "julkaise", mutta nakkisormeni painoikin "poista", anteeksi RIA, jonka kommentti kuului näin:


  Ihanaisia kynttilöitä! ♥

  Mun lemppari joululahja oli ehdottomasti tältä vuodelta.. Sain mopon! Olin niin onnellinen ja hypin vaan ihan innoissaan :)

  ria.karoliina@hotmail.com
  riasown.blogspot.fi

  Ja tee ehdottomasti kysymyspostaus!

  ♥: RIA

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita nuo kynttilät, awws :-)

  VastaaPoista
 7. http://myrulesare.blogspot.fi/2012/12/we-ride-by-like-theres-no-one-there-and.html

  Onnittelut, blogisi sijoittui 10. parhaan joukkoon "linkkaa blogisi" postauksessa!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynttilät! Ja olitpa oikee velmu ton otsikon kans ;)
  Mun lempijoululahja...hmm no tänä vuonna se oli uus muumimuki :)
  Mut tee ihmeessä kysymys postaus ja sit voisit vaikka vastata kysymyksiin videolla nii löisit kaks kärpästä yhdellä iskulla ;)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Lempi joululahja on varmaankin uusi sonyn järkkäri jolla tulee toivonmukaan kuvattua puolielämää ;)
  Tottakai teet kysymyspostauksen, sillä aina lukijoilta löytyy kysymyksiä joita ei joko jaksa etsiä blogista, tai ei muuten vain löydä vastausta :))!
  Hyvää joulua vielä :)
  nea.virtanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Rakastan kynttilöitä ja poltankin niitä päivittäin. Nyt kynttilätilanne on huonona, ne on pian loppu, eikä uusiin ole alennusmyyntien ja joululahjojen vuoksi rahaa.

  Lempijoululaja on kautta aikojen baby born nukke. Ku sen sain, leikin sillä koko illan siihen asti, että nukahdin sen viereen matolle, kun kuulemma olin nukuttanu sitä :D.

  Ja joo, tee kysymyspostaus todellaki!

  ainokingi@gmail.com

  VastaaPoista