# Taivaalle raketteja, tänne kysymyksiä!

3 kommenttia:
Olisikohan mahdollista saada kysymyssadetta samaan malliin kuin mitä taivaalta tuli räntäloskapaskamyrskylunta eilen illalla, kun köröteltiin taksilla lentokentältä kohtia kotia? Veikkaan että ei, oon liian tavallinen ja avoin ihminen. Mutta voitaishan sitä silti yrittää?

Monet vääntävät sormenpäät vereslihalla kokoelma postauksia tästä kuluneesta vuodesta, mä jätän sen suosiolla vähän myöhemmäksi: Tuossa ihan nurkan takana häämöttää nimittäin tän blogin ensimmäinen vuosipäivä, jolloin aattelin pistää juttua vuoden aikaisesta kehittymisestäni ja kehittymättömyydestäni tai/ja jostain muusta sellaisesta, mitä nyt saankaan kehitettyä.

Loppuviikon aikana kirjoittelen meidän lämpimästä joulusta & Teneriffan matkasta ylipäätänsä, tänään ei oikein jaksa/ehdi kun juhlistetaan uutta vuotta ja kaikki kuvamateriaali on ihan sekaisin ja sijoittuneena moneen eri laitteeseen (Roopen samsung galaxy SIII:seen, mun iphoneen ja järkkäriin...) ja niissä onkin sitten purkamista kerrakseen.

Eli ampukaa kysymyksiä musta, mun elämästä, tästä blogista ja muusta mitä mieleen pälkähtää. Siinä lienee mukavaa tekemistä esimerkiksi tylsän uuden vuoden yön tai darraisen uuden vuoden päivän ratoksi? Aiheen ohi menevissä kysymyksissä suosittelen wikipediaa ja täydelliset asiattomuudet saatan ohittaa, mutta muuten tarkoituksena olisi vastata kohtuullisen kattavasti kaikkeen mitä nyt keksittekään. :) Vastaukset tulevat sitten jossain vaiheessa, kun kysymyksiä on tupsahtanut mukavasti - en osaa arvioida, kuinka paljon ketään kiinnostaa mitään kysellä, joten en viitsi laittaa mitään kiveen hakattua deadlinea.

Kiitoksia, hyvää alkavaa vuotta 2013 ja iloista vuodenvaihteen juhlaa!
Älkää vetäkö kuolonkännejä, olko kohtalokkaasti yllytyshulluja tai saako rakettejä silmiinne - suojalasit on in.


ps. Kiitos kaikille (seitsemälle) tuohon pikkuiseen kynttiläarvontaan osallistuneille, voittajaksi arpoitui Tiina! Otan suhun yhteyttä tässä lähipäivinä. :)  Arvonta suositettu randomizerilla.
3 kommenttia:
 1. Minkä asioiden, ihmisten tai tapahtumien koet vaikuttaneesi elämääsi tähän mennessä eniten?
  Millainen on sun kauneusihanne?
  Mikä on sun haaveammatti?
  Miksi aloitit blogin kirjoittamisen?
  Millaisia blogeja itse tykkäät lukea?

  VastaaPoista
 2. Unelmasi matkakohde?
  Unelmasi yleisesti?
  Onko sulla ollut/on tällä hetkellä lemmikkejä?
  Kolme asiaa tai ihmistä autiolle saarelle?
  Mitä toivoisit saavuttavasi bloggaajana? (=paljon lukioita, kehittynyt kuvaustaito...)
  Haluaistko lapsia tulevaisuudessa?
  Jos 'kyllä', montako?

  VastaaPoista
 3. kuinka pitkä oot ja paljonko painat?

  VastaaPoista