Kukkarollani on anoreksia

3 kommenttia:
Jälkeenpäin on kiva huomata, miten tässä on ensin viisi kappaletta turhahkoa pöpötystä, sitten vasta se pääpointti. Omaa ja muiden aikaa on niin kiva tuhlata.
- - -
Muhun iski vaihtelun vuoksi tavaroista eroon pääsemisvimma. Lienee ihan hyvää vaihtelua sille tavalliselle mulle kaikki ja lisää -asenteelle. Osasyy on kai itsenäistymistä edeltävä buumi päästä vanhasta eroon, jotta on vähemmän muutettavaa tai enemmän varaa saada uutta tilalle, mutta pääsyynä on se, että tajusin etten välttämättä olekaan saamassa mitään kesätöitä. Kuka mut oikeen huolii töihin, kun en itekään ole ihan varma, kuinka suuren osan kesästä oon käytettävissä?

Alunperin olin ajatellut, että oon töissä loppukevään ja kesän ja elokuun puolen välin jälkeen lähdetään reilaamaan. Sitten tajusin ottaa asioista selvää ja sain huomata, että jos pääsen sisään sinne Tampereelle, mulla alkaa opinnot orientaatioviikolla jo elokuun puolessa välissä. Ja sitä ennen olisi tietenkin muuttohärdelli, jonka päälle ei kannata reilausmatkaa tunkea. Päätettiin suunnitella sitä reilausta heinäkuun puolen välin ja elokuun alkupuolen tietymille.

Vähän aikaa sitten Roope huomautti, että jos saadaan opiskelupaikat, niin oletettavasti se tieto tulee heinäkuussa ja meidän pitäisi olla silloin täällä Suomessa vahvistamassa ne opiskelupaikat. Ja jos ei reilausta heinäkuullekaan, niin silloin kesäkuulle - toisin sanoen aikaan, jolloin pääsykokeet on vasta saatu pois alta. Milloin lie sekin aika on, kun Roopella niitä pääsykokeita on aika monia.

Eli sinne meni mun "teen töitä, kerään rahaa, lähden niillä rahoilla reilaamaan" -suunnitelma. Toisaalta eihän mulla vielä olisi mitään duunipaikkaakaan... Niin moneen duuniin halutaan vain sellaisia työntekijöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan koko kesäksi, ja mä haluaisin töitä nyt näillä näkymin vain heinäkuun ajaksi. Hellurei ja hellät tunteet, jos löydän itseni viime kesän tapaan taas sieltä hautausmaalta kykkimästä, se paikka olis tosissaan jo ihan tarpeeksi nähty.

Joten kun en tiedä onko kesätöitä&rahaa tulossa vai ei, aloitin lievän säästökuurin tai ainakin yrityksen saada osa käyttämättömistä rahoistani takaisin. Musta on tullut rahankäytön suhteen vähän liiankin höveli.

Ensiaskel on myydä nyt kaikenlaista tavaraa huuto.netissä ja katsoa, tuleeko sitää mitään vai ei. Jos ei, siirrän osan kamppeista jollekin oikealle kirppikselle ja osalle teen vaikka blogikirppiksen. Varsinkin jos tuolla ei oikein mikään mee kaupaksi ja päätän käydä vaatekaappini läpi. Ajatustasolla harkinnassa on myös, että alkaisin myydä erilaisia tekemiäni käsitöitä, kuten vaikka niitä unisiepparikorviksia ja printtikuvioisia toppeja/t-paitoja/kangaskasseja. Oliskohan siinä ideaa?

Tuolta mun huuto.net-tilin valikoimasta löytyy tällä hetkellä muun muassa paljon koruja, mangoja ja lankakeriä, muutamat kengät ja oppikirjat. Kaikki jotka viitsii, auttakaa mua mun matkakassan kartuttamisessa ja käykää katsomassa, sattuisiko tuolla olemaan mitään omaan tai jonkun läheisenne tarpeisiin sopivaa!

►► T Ä N N E ◄◄
Linkki aukeaa uuteen ikkunaan, alla oleva kuva antaa ihan pikkusen esimakua. Kohteita on tällä hetkellä 66 ja lisää tulee, jahka osaan tehdä päätöksiä, mistä uskallan luopua ja mistä en. Mussa on aika paljon hamstraajan vikaa.Piti olla napakka ja vakuuttava mainostus, tulikin pitkä ja turha avautuminen. Voi aamuyö minkäs taas teit.
3 kommenttia:
 1. juujuu, myyntiin vaan niitä itte tekemiäsi juttuja! täältä ainakin löytyy ostaja :)

  VastaaPoista
 2. Munkin lompakko kärsii anoreksiasta! Just tässä taas klikkailin uuden paidan tulemaan ebaysta...ihanku mulla nyt ois ollu joku kriittinen tarve sillekin rätille :D "Mutku oli niin hieno ja se ei oo suomessa massaa jayhyhy ei maksanukaa ku 6€!".

  Huutonet on ihan kätsy paikka pistää tavaraa myyntiin! iteki just heitin sinne sellaset ~40 tuotetta pilkkahintaan, kun haluun niistä vaan eroon. Kahden päivän aikana niihi onki tullu jo 7 eri tuotteesee huutoja, oon ihan tyyväinen.

  Kirjottelin eilen ite kasan työhakemuksia Tampereen suunnalle..kun sais töitä, vois muuttaa, jne. Syksyllä kuitenkin oon viimestään Tampereella oli töitä tai ei. Tuskin maltan oottaa sitä yksiössä ausmisen riemua jos muutan kesällä, jos muutan syksyllä ni sitte muutan poikaystävän kanssa. Vähän kyllä rupee omalla tavallaa jo jännittää tää itsenäistyminen (kirjotin ensin yksinäistyminen :'D), vaikka omalla tavallaa sitä oottaa jo.

  Btw, mä ostasin ihan mielellää sun tekemiä kangaskasseja ja muita jos vaan oot joskus sellasia myymässä! :D

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kiva kuulla jos kiinnostaa! Pitänee todella pistää harkintaan tuo puoli. :)

  AGENTTTI: Hahaha kuulostaa niin tutulta, yritän nyt pistää rajaa vähän tälle omallekin shoppailukäyttäytymiselle, vaikka tässä kyllä tulee kaikkia menoja ja vasta vähän aikaa sitten kulutin tunteja yöllä klikkaillen ebayssa ostoskoriin kaikkea "tarpeellista"... Mutta kun niin paljon sai niin halvalla. D: Äh. Onneksi tuolla huutonetissä on jo edes pariin kohteeseen löytynyt jos ostajat, että alkuun on jo päästy! :)

  Oi säkin tähtäät Tampereelle! :) Mä muutan vasta jos pääsen sinne kouluun, ja jos pääsen niin muutan ite.. Ei hirveesti houkuta mutta tuleepahan olemaan kokemus. :D Ainoo mikä pelottaa on etten pääse sieltä enää pois, eli en pääse enää Aaltoon ja joudun jatkamaan siellä yksikseni... Olisi niin ihanaa päästä jo kokeilemaan yhdessä asumista poikaystävän kanssa. D: Buu. Mäki tuun yksinäistymään.

  Jeee! Tosi kiva kuulla! :)

  VastaaPoista