Varpusen uudet vaatteet

4 kommenttia:
Vaihtelun vuoksi vähän raikkaampaa sävyä ja erilaista banneria kuin mulla on ollut tapana. Tykkään ehkä edelleen enemmän sellaisista "realistisemmista" linnuista, mutta vaihtelu virkistää. Tuo sirpalelintu on samanlainen, kuin se jonka maalasin kangasväreillä paitaan siinä "Taltioituna tavallinen torstai" -videopostauksessa.

Kevättalvella tehty entinen:


Kesäksi ajateltu nykyinen:


Tää on vielä vähän kesken, bloggerin koodien muokkausosasto on muuttunut ihan päin mäntyä. Ihan kämänen esikatselu joka saa mun firefoxin kaatumaan (okei vikaa on koneessakin), eikä etsi -toiminto pelaa ollenkaan. Piti olla simppelit muutokset ja ehtiä nukkuakin tänä yönä, mutta ei... Sellainen muutos myös, että kyllästyin viimein pyöreäreunaisiin kuviin, joten jatkossa kuvat taitavat tulla "teräväkulmaisina" eli normaaleina.

Kertokaa jos jokin ei toimi! Ja saa tätä muutenkin kommentoida, vaikkei mitään hälyttävän suurta tapahtunutkaan.
4 kommenttia:
 1. Tosi söpö toi uusi banneri! :) Raikas

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva tää uus! Ja tou uusi html-muokkausjuttu on ärsyttävä, mulla kyllä toimii se haku mutta se esikatselu on tuskaa! Miksei se vaan voi avautua uuteen välilehteen?

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi banneri ja toi pohja sopii kanssa hyvin! Onko tolla kuviolla mitään nimeä, kun oon miettinyt ton kuvion nimee jo varmaan viiko :-D?

  VastaaPoista
 4. Helli Pippanen: Kiitti! :)

  AGENTTTI: No niinpä! Joo mulla ei toiminu hakukaan, tai toimi silleen osittain mut kokonaisuutena yhtä tuskaa... Miks pitää tehdä niin vaikeeks kaikki. :( Mut kiitti!

  Nea: Kiitti! Joo mua laiskotti ja käytin samaa pohjaa kuin mitä tohon edelliseen tein, muutin vaan värit. :D Meinaatko sanaa aztec ? Sitä toi ainakin yrittää lähennellä, kun tykkään niin hirveesti kaikesta sen tyyppisestä. :)

  VastaaPoista