Tärkeät viimeiset sanat ennen interrailia

9 kommenttia:


Ja viimein koittaa kauan se kauan odotettu interrail! Lähtö siintää heti huomisissa kello 11:15, kun aloitetaan matka lentämällä Helsinki-Vantaalta Berliiniin.

Mä en päivitä blogiin mitään tuon kolmen viikon matkan aikana, koska en ota reissuun läppäriä mukaan ja oon liian perfektionisti tunkeakseni tänne mitään kämäsiä kännykkäkuvia tai huolittelemattomia tekstejä. Sen sijaan oon kyllä ajastanut tänne julkaistuvaksi muutamia (7) enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia postauksia, joita täällä ei ennen olla nähty (no shit sherlock). Ettei sentään ihan täydelliseksi hiljaiseloksi muuttuisi.

MUTTA. Mun matkaa voi silti seurata. Oon tätä nyt pari kuukautta juupaseipäs -harkinnut, mutta lopputulos oli kuitenkin se, että loin tälle blogille facebook-sivun.

Vaikka itekin seuraan muutamia blogeja facebookin kautta ja niiden kautta tulevat jutut on yleensä koko mun fb-seinän mielenkiintoisimpia statuksia, karsastin pitkään koko ajatusta siitä, että tämmönen semipikkubloggaaja tekee blogilleen fb-sivun. Ja vähän jännään myös sitä, että mitä jos tänne nyt löytää kaikki loputkin tutut sun muut, jotka eivät vielä tähän asti ole löytäneet. Kun en koko pahemmin tuttujen osalta mitään meteliä pitänyt, jotenkin helpompi ilmaista itteään jos yleisönä on lähinnä tuntemattomia. Mut kai mä nyt oon valmis tähän.

Mutta pointti on, että sinne facebook-sivulle laitan kuulumisia ja kuvia matkan päältä sen verran mitä ehdin ja mikä hyvältä tuntuu, kerron fiiliksiä ja tunnelmia, sekä puran vähän ajatuksia jos sattuu ja tapahtuu. Uusien postaustenkin pitäisi automaattisesti linkittyä sinne ainakin jotenkuten, jos tuo lataamani sovellus toimii...

Varmasti matkan jälkeenkin jatkan tuolle facebook-sivulle juttujen laittelua sun muuta, mutta oikeestaan en oo vielä jaksanut ajatella tuota kovin pitkälle. Nyt on pää niin täynnä lähtöhuumaa ja pientä jännitystä, pakkaaminenkin vielä vaiheessa..!


http://www.facebook.com/pienivarpunen

Mutta siis, tykätkää ja seuratkaa, jos kiinnostaa. :) Kyllä ne matkajutut tännekin sitten eksyy kuvien ja pidempien tekstien kera, mutta niitä saa odottaa ainakin sen reilut kolme viikkoa.
9 kommenttia:
 1. Luulen et reissu on tosiaan vähemmän stressaava ja kenties antoisampi, jos skippaat suosiolla bloggaamisen siellä ollessas. Ihanaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Trevlig resan tai jotain snnepäin! Pitää kyllä mennä tykälee tosta facesivusta nii muistaa sinnekin sitten kommentoida jotain :D

  VastaaPoista
 3. Helli Pippanen: No niinpä, ja jos miettii sitä, kuinka kauan mulla yleensä yhenki postauksen tekemiseen menee aikaa, niin mun matkaseurakaan tuskin arvostais jos vaa feidailisin sitä tunneiks bloggailun takii. :D Kiitos!

  AGENTTTI: Kiitti! :D Jee kiva!

  VastaaPoista
 4. hyvää matkaa! kertoile sit myöhemmin kuulumisia jos kereket, ois tosi mielenkiintosta kuulla koska haluun joskus itekki interrailaamaan (mitenhän sen sanois?) :-)
  p.s. tosi kiva et tälläki blogilla on nyt facebook-sivu , tykkäilin!

  VastaaPoista
 5. Henni Hassinen: Kiitos! Tottakai laitan, en vaan matkan päältä mitään postauksia tee. :) Mutta kotiin päästyä sitten. Hauska kuulla!

  VastaaPoista
 6. Seuraavalla sivulla olikin vastaus edellisen sivun kysymykseeni.. No mutta hauskaa reiliä! Jään innolla odottamaan matkapostauksia :)

  VastaaPoista
 7. ellanoora: Haha, mukava kuulla! Ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkäsin fb-sivustas. :)

  VastaaPoista