# Se on valmis!

12 kommenttia:
Vanha:
Uusi:


Neljä ja puoli päivää vääntöä, onneks oon lomalla, arkena tää olis varmaan aika mahdotonta. Neljän päivän jälkeen (eli eilen) oli pakko pitää ihan totaali vapaapäivä, kun silmät meni ihan sirrilleen kun kyyläili niitä koodisokkeloita. Ensimmäiset päivät menivät lähinnä vain visuaalisten objektien tekemiseen, ja se nyt oli vain pelkästään hauskaa.

Viimeinen harmaita hiuksia aiheuttanut ongelma oli tuo uudenlainen kohta tuolla oikeassa sivupalkissa: esittely, tunnisteet, luetuimmat postaukset sun muut sekä fashiolista ovat sellaisia, joita klikatessa niiden pitäisi ilmestyä siihen otsikkonsa alle, ja uudestaan klikatessa piiloutua. Siinä on ideana yrittää tehdä tästä kokonaisuudesta vähemmän ahdas. Arkistoa ja lukijapalkkia en piilottanut samalla tavalla, yritin kyllä, mutta se meni liian monimutkaiseksi.


Tässä ovat ottamani kuvat alkuperäisessä muodossaan ennen mitään muokkausta. Näistä tämä kokonaisuus on rakennettu (+samasta taustakuviosta joka ole edellisessäkin ulkoasussa), photoshop on kiva kaveri.

Ensimmäiseksi kysyisin, että miten tämä teillä toimii? En ole kokeillut tätä muuta kuin parilla eri kokoisella näytöllä, ja tiedän, että pienelle läppärinäytölle tämä on hiukan liian leveä, mutta hiukan suuremmalla näytöllä se on täydellinen. Olen testannut tämän vain Firafoxilla, joten jos jollain muulla selaimella joku asia ei toimi tai joku näyttää ihan oudolta, niin kuulisin ihan mielelläni!

Ja toiseksi, mitä pidätte? Itse oon ainakin tällä hetkellä todella tyytyväinen, sillä lopputulos on kerrankin juuri sellainen, millaiseksi sen alunperin päässäni visioin. Vähän muutakin välillä, kuin vain valkoista ja yksinkertaista. :) Tykkään tuosta punaruskeasta, se sopii niin syksyyn kuin mun hiuksiin. Ja kyllä, mulla ei oikein muuta olekaan mielessä, kuin syksy ja sen mukana tulevat uudet haasteet...

Mulla menee hetki, että saan vanhat postaukset sopimaan tähän uuteen ulkoasuun. Tai siis, pitää poistaa kaikista postauksista erikseen sellaiset välikuvat, joilla oon tehnyt mun postauksiin pienet feikkikuvavälit. Ne kun parissa edellisessä ulkoasussa katosivat jonnekin ja asialle oli tehtävä jotain, mutta nyt ne taas palasivat. Mutkikasta.
12 kommenttia:
 1. Tää uus ulkoasu on ihan mahtava! En voi ees kuvitella miten paljon vaivaa oot käyttäny tähän. Ja en käsitä miten ihmeessä osasit tehä ton esittely/tunnisteet/luetuimpia/fashiolista -valikon tonne, se on ihan mahtava. Mun näytölle sopii, mutta siskon vähän pienemmällä koneella ei mahdu kokonaan vaakasuunnassa, mutta eipä sillä niin väliä kun tää on niin mahtava!

  http://ihavesomepictures.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Itse joudun ainakin pienen matkaa rullata sivuttain, jos haluan joku tuoan sulan tai kuvasi kokonaan näytölle. Jompikumpi on siis aina vähän "pois" :) Ja tää ei oo mikään pieni läppärin näyttö.

  Mutta muuten tykkään tosipaljon tästä! :)

  VastaaPoista
 3. Todella hieno ulkoasu! Erilainen, syksyinen, upea ja huomaa, että tähän on nähty aikaa ja vaivaa! Sopii sun tyyliin ja blogiin täydellisesti :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea! Osaisimpa itekki tehä jotain näin hienoa. Pitää nyt nimittäin tyytyä vaan siihen valkoiseen ja yksinkertaiseen. :D

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava tää! Mun näytölle tosiaa vähä liian levee, pöytäkoneen näyttö mut ei mitään hajua kuinka monta tuumaa. :D Mutta joo aivan upea!

  VastaaPoista
 6. meidän näytölle sopii juurikin täydellisesti! hieno on :-)

  VastaaPoista
 7. lksdfhsl ei se näyttö vaan se näytön resoluutio ihmiset! :D täällä käytössä chrome, näytön resoluutio 1366x768 - ainoa mikä ei ilman rullailua tällä näy, on se ettei sanasta "espoo" näy kohta "oo" ja siitä tuo ihan pieni pätkä oikealle, eli käytännössä mitään ei menetetä :D hyvin toimii nuo tunnisteet yms!

  Ja kiva on tää uusi ulkoasu ♥

  VastaaPoista
 8. ihana tää uus ulkoasu! varsinkin tuo banneri :) ja iPadilla ainakin näkyy aika normaalisti tää :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tama uusi ulkoasu! Tykkailen kovasti. Mulla Chrome ja 1366x768, kaikki toimii hyvin mutta tama on ihan ministi liian levea. Teksti yms. nakyvat kyllakin ongelmitta, eli kaikki ok :)

  VastaaPoista
 10. Sanna, Sari K., ellanoora, Sonja Kaisa Mirjami, reetta, Katja, AGENTTTI, taija maria ja Nisha: Kiitos kaikille kovasti! ♥♥ Hyvä kuulla että toimii! Siinä vaiheessa kun huomasin, että tästä oli tulossa rahtusen verran liian leveä, ei asialle voinut oikein tehdä mitään, mikäli ei halunnut kaventaa vähän kaikkea... Että toivottavasti ketään ei tosiaan hirveästi haittaa, että on hiukan liikaa tuota leveyttä. :D

  VastaaPoista
 11. Hei! Upea tämä uusi ulkoasu ja kaikenkaikkiaan sun kuvat on ihan mahtavia! Mä löysin tän blogin joku aika sitten ja linkkasin sen nyt myös omaan blogiini, toivottavasti on ok?

  VastaaPoista
 12. JOnna: Kaunis kiitos sulle! :) Tietenkin on ok, ihanaa jos tykkäsit!

  VastaaPoista