# Inspiroiko?

5 kommenttia:
Bloggaajille blogit ovat keinoa vaikuttaa, purkaa mieltä ja jakaa omaa elämäänsä muille ihmisille. Ne ovat myös niin tarkoituksella kuin tahattomasti tehokas keino innostaa ja inspiroida ihmisiä muun muassa elämäntapojen, ulkonäön ja luovuuden suhteen.

Inspiraatioiden leviämisen tehokkuuden näkee muun muassa siitä, miten nopeasti innostus fitneksen, terveellisten elämäntapojen ja urheilun suhteen on levinnyt moniin blogeihin ja bloggaajien elämään. Sekä tietenkin siitä, miten helpon ja halvan jalansijan mainostamiseeen tietynlaiset yritykset ovat blogeista saaneet. Bloggaajille yhteistyökumppanit tietävät ehkä ilmaisia vaatteita ja tavaroita, mutta omasta mielestäni lukijat saavat ihan yhtä tärkeän osan tuosta diilistä: vinkkejä, ideoita, uusia ajatuksia, inspiraatiota omaan elämään.


Kun minä luen blogeja..

Pieni varpunen on mukana Indiedaysin "Vuoden inspiroivimmat blogit" -kilpailussa. Käsityö- tai diy-teemaan taipuville blogeille ei tietenkään omaa kastia ollut, joten tämäkin uppoaa selvästi siihen syvään lifestyleblogien suohon. Ei mulla mitään odotuksia ole, mutta eipä se haittaa, siisti fiilis olla mukana tuollaisessa!

Mä heitän pallon teille: jos koette täältä irtoavan yhtään inspiraatiota teidän elämään, käykää äänestämässä!

Äänestämään pääsee täältä, ja äänestysaikaa lienee 10.11. asti - vain puolitoista viikkoa vain. Mä en tätä enää jatkossa toitota ja mainosta, mutta oon superiloinen, jos joku katsoo tämän äänestämisen arvoiseksi. :)ps. Millaisista blogeista te inspiroidutte?
5 kommenttia:
 1. En oo seurannut sun blogia kauan, mutta mitä oon vanhempia blogeja seurannut, niin kyllä inspiroi! :) Sulla on muuten ihan tajuttoman hieno ulkoasu, oon niin kade miten osaatkin!

  VastaaPoista
 2. Sari K. Kapteenilla: Ihana kuulla, kiitos kauheasti♥

  Anni: Vähän hassu toi sun eka lause, mut oletan sun tarkottavan, että et oo seurannut pitkään mutta mitä oot vanhempia postauksia kattellu niin tykkäät, ja se on ihana kuulla!♥ Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 3. Njaa, lähinnä DIY blogit on sellaisia, varsinkin ulkomaalaiset joita tuolla mun blogissa roikkuu.

  VastaaPoista
 4. Nelli L: Joo, tiiän ettei tää vain DIY-blogi vaan sekasoppamaisuudessaan niin lifestyleblogi kuin olla voi. :D Pointti olikin lähinnä ettei sellaista vaihtoehtoa edes ollut. :)

  VastaaPoista