Muutoksia blogissa

Ei kommentteja:
Pikainen ilmoitus ennen kuin alan pakkaamaan kamoja Oulun reissua varten, jonne bussi starttaa alle kolmen tunnin päästä... Älkää pelästykö, että täällä blogissa on tällä hetkellä kaikki aikalailla hyrskyn myrskyn, kun päätin viimein muuttaa nimeä ja ulkoasuja, myöhemmin myös osoitetta (yritän tehdä domainin, jotta nykyinen osoite ohjaisi automaattisesti uuteen). Tämä on väliaikainen ja hyvin nopeaksi tämän yön aikana kasaan kyhätty tekele, toivottavasti nyt vähän aikaa siedätte niin minäkin siedän. Ja pakko sietää, kun ei nyt tunnit riitä enää edes nukkumiseen, eikä viikonloppuna ole aikaa koodailla...

Blogi muotoutuu uuteen muotoonsa pikkuhiljaa joulukuun aikana. Tällä erää suurin muutos lienee nimenmuutos, se on nyt tuo kun en sopivampaa keksinyt, mutta pienestä varpusesta oli pakottava tarve pyristellä eroon. Muutin nimen myös ainakin Facebookin ja Bloglovinin puolella, mutta muilta osin odottelen, että pääsisin ensin tutkimaan tuota osoitteen muuttamista. Juuri nyt en ehdi paneutua riittävästi.

Banneri on tällä kertaa Bambin käsialaa, omasta mielestäni nätti, vaikka tuskin onkaan lopullinen. :)

Mutta kuulemiin sunnuntaihin, palailen silloin Oulusta stressaamaan ensi viikon suuren deadlinen takia, ja blogiin on ajastettu julkaistavaksi ensimmäinen joulukalenterin luukku..!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti