DIY - Jouluinen havukranssi

6 kommenttia:
Jouluun valmistautuminen alkaa kotoa. Siitä miltä kotona näyttää, siitä millaisnn tunnelma siellä on. Jos rakastaa joulua, ihaninta on, jos se on heti ovella vastassa.

Toinen luukku pitääkin sisällään ohjeen jouluisen ovikoristeen eli kranssin tekemiseen.


diy-joulu-havu-kranssi


Keräsin havuja talteen aikaisemmin marraskuussa, kun ei ollut vielä lunta ja syystuulet riepottelivat puita aika voimalla. Havujen alle jäävän tukirenkaan voi varmaan hommata jostain valmiinakin, mutta itse tein sen käyttämällä alumiinilankaa, rautalankaa ja teippiä.


diy-joulu-havu-kranssi
diy-joulu-havu-kranssi
diy-joulu-havu-kranssi

Havujen kiinnittämiseen käytin vihreää "kukkateippiä", jonka liimapinta tulee esiin kun teippiä venyttää. Kun havuja oli kiinnitetty riittävästi tasaisin välimatkoin, lähdin kiertämään niitä yhteen ohuella hopeanvärisellä rautalangalla.

diy-joulu-havu-kranssi
diy-joulu-havu-kranssi
diy-joulu-havu-kranssi


Kun havurengas on valmis, sen voi koristella oman mielensä mukaan - tai jättää koristelematta. 

Ite ainakin tykkään kovasti havuista ja niiden syvästä vihreästä väristä, joten en lisännyt kranssiin muuta kuin pari söpöä Tiimarista ostettua koristepunatulkkua tuomaan vähän väriä.

Ja näin on jotain jouluista tunnelmaa heti kotiovalla vastassa. :)

- - -

Eilisessä arvonnassa arpaonni suosi tällä kertaa yhtä anonyymiä osallistujaa, onnitteluni "sara.holappa@hotmail.com", laitan sulle piakkoin meiliä. :) Kiitos kaikille osallistuneille!
6 kommenttia: