Joulukalenterin 24. luukku

Ei kommentteja:
Tässä se nyt on, viimeinen luukku, vain muutaman tunnin myöhässä oikean vuorokauden puolelta!

Kuten edellisen luukun videolla kerroin, viimeinen luukku sisältää lähinnä tunnelmointia ja pätkiä muun muassa meidän jouluaatosta. Sen on ideana olla rauhallinen ja rento lopetus tälle tekemisen täyteiselle joulukalenterille, josta teille on toivon mukaan ollut edes vähintään yhtä paljon iloa kuin itselleni! Minulla tämä toimi hyvin aktivointimoottorina etten vain maatunut koko joulukuuksi sohvaan kiinni, ja herätteli ajoissa vähän ruosteeseen päässyttä joulufiilistä. :)


Tämän rupeaman jälkeen sallin itselleni pienen joululoman, mikäli maltan sellaista pitää. Tai vähintäänkin nyt olisi aika säätää tätä ulkoasua parempaan kuosiin... Mutta öiseen aikaan blogin kanssa säätäminen ja vääntäminen ja askartelu/ompelu saa kyllä nyt vähäksi aikaa jäädä, sitä on tullut näitä luukkuja viime tinkaan tehdessä harrastettua ihan liikaa - loppuloman aikana aion jopa nukkua öisin..! Tuo unitoverinikin varmaan arvostaisi, jos kömpisin sänkyyn ennemmin kuin vasta aamuyön tunneilla, kuten vielä nyt tänään joutuu kestämään, haha.

Kiitos ihanista kommenteistanne, joita jaksoitte joulukalenteirin varrella kirjoitella: ne antoivat aina vähän lisäpuhtia silloin, jos olo alkoi uupua tai fiilis hiipua. :) Viettäkää ihanat joulupäivät!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti