Joulukalenterin 7. luukku

2 kommenttia:
Ajattelin tätä aihetta lykätä vielä pidemmälle, mutta koska kello on jo reippaasti yli puolen yön enkä kerennyt tänään mitään muutakaan sisältöä tähän luukkuun keksimään (saatika tekemään), niin ei paljoa jää vaihtoehtoja. Aikaisemmin jo kerroin, mitä mielelläni antaisin muille lahjaksi, ja nyt jatketaan sillä, mitä itse voisin tänä vuonna toivoa joululahjaksi.

Mä en vielä vuosi sitten olisi arvannut, että nyt vuotta myöhemmin asuisin jo omassa kodissa. Silloin viime vuonna helpompaa arkea eläessäni mun joululahjatoiveet oli luokkaa "lahjakortteja" tai "rahaa", mikäli en keksinyt jotain yksittäistä tiettyä lahjatoivetta. Nyt mulla on ihan selkeitä toiveita, jotka kuitenkin ovat usein niin hintavia, ettei niitä kehtaa pyytää lahjaksi.

Mutta tässä nyt ajattelin ilmiantaa suuret ja pienet toiveeni siitä riippumatta, että kehtaisinko niitä kysyttäessä keneltäkään pyytää, niin että täältä pesee. Näitä on aika paljon, ja suurin osa on sellaisia tarvehankinnallisia juttuja jotka jossain vaiheessa hommaisin kuitenkin itse itselleni, osa sitten sellaisia "ei vitsit tämmönen olis niin kiva"-toiveita.


Saumuri, Hobbyhall
Lämpöhuopa, Verkkokauppa
Silitysrauta, Gigantti
Silityslauta, Clas Ohlson
Pussilakanasetti, Ivana Helsinki
Suihkuverho, Skandinavian Design Center
Kylpytakki, Stockmann
Vuodesohva, Asko
Peili, Ikea

Tuohon listaan lisäisin vielä villasukat, joita en itselleni koskaan jaksa neuloa, vaikka muille kyllä. Sekä sen Canonin 50mm 1.4 -objektiivin, korvaisi niin hyvin tuon risan pannukakkuni, mutta on kamalan kallis. Ja Iittalan taikamukin (sen ison), jonka kuosiin oon vaan ihan täysin rakastunut mutta jota en vieläkään ole itselleni saanut hommattua. Plus ne uudella muumikuosilla kuvitetut muumiastiat, nämä - mitään tarvetta niille ei oikein ole, mutta vaikea on vastustaa houkutusta....

Eli oli kyllä aika kotipainotteisia juttuja, mutta ei liene ihme, kun tuo kämppä on edelleen varustukseltaan aika vajaa.

Millaisia asioita teidän toivelistoilta löytyy?


ps. Kuvat jälleen poimittu kollaasin alle linkatuilta sivuilta, ja ne linkit eivät ole mitään mainoslinkkejä.
2 kommenttia:
  1. Villasukat on ihan paras lahja! Lapsena ne oli niin tylsiä mutta nykyään osaa arvostaa! :D

    VastaaPoista