Kuvapostaus

10 kommenttia:
Tässä on ensimmäiset kuvat aiheista, joita pyysin ehdottamaan tässä postauksessa. Pyrin toteuttamaan mahdollisimman monet, mutta tarpeen mukaan muokkaan hiukan kuvan aihetta, jos ehdotettu aihe ei ihan ole mahdollinen, kuten esimerkiksi "seuraava junamatka" on tässä "viimeisin junamatka". Lisää aiheita saa toki ehdottaa, jos sattuu jotain mieleen. :)

NÄKYMÄ IKKUNASTA

HIUKSET

KOULU

LUKUJÄRJESTYS

VIIMEISIN JUNAMATKA

SE ASIA MINUSSA, JOSTA PIDÄN

LEMMIKKI

TIE JOTA KULJEN

HEIJASTUKSET

Mahtaisivat näiden kuvien maisemat olla aika erilaiset, jos olisinkin toteuttanut tämän kesällä.
10 kommenttia:
 1. Ihan mahtavia kuvia! Koin myös ahaa -elämyksen, kun erästä projektia varten ostin karvakangasta kissan karvaksi. Itse en tiedä kissoista oikein mitään, mutta se karvakangas on tismalleen samanlaista kuin lemmikkikuvassa :) Nappivalinta siis! :D
  Eikä mikään ihme, että tykkäät silmistäsi - ne ovat lumoavan kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voiskohan semmosesta kankaasta tehdä Tiukullekin turkinkorvikkeen, kun sillä on se niin huono. :D Kunnon silkkinen (lyhyehkö) kiharaturkki sillä on vaan vatsapuolella, selkäpuolelta aikalailla lähtenyt, johtuu varmaan että on allerginen jollekin mystiselle, tai jotain muuta vaaratonta. Kiitos kovasti!❤ Mä yritin tehdä tuosta monitulkintaisen, kun tuohon tiivistyvät käytännössä kaikki neljä asiaa mistä itsessäni pidän: silmät, kulmakarvat, hiusket ja kädet. :D

   Poista
 2. Upeita kuvia, kivasti toteutettu! :)

  VastaaPoista
 3. Vauuu, upeita kuvia! Vaikken välitä talvesta yhtään, se näyttää lumoavan kauniilta sun kuvissasi. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkään en talvesta paljoa perusta, mutta pakko myöntää kun tuolla kävelee niin onhan siellä oikeasti ihan kaunista. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tampereella. :) Tuolta bannerin alta olevasta "info"-kohdasta voi muuten klikkaamalla saada näkyviin lyhyen esittelyn bloggaajasta&blogista.

   Poista