Pullonkorkeista jääkaappimagneetteja

6 kommenttia:
Tässä yksi viime viikolla torstaiyönä hetken mielijohteesta tehty pieni kokeilu, josta tulikin sitten aika kiva. Olipa kerran yksi Coca Cola -lasipullon korkki, Fresita-pullon korkki ja pari magneettia, sekä niiden lisäksi liimaa, pahvinpalanen ja sakset.

diy-pullonkorkki-jaakaappimagneetti diy-pullonkorkki-jaakaappimagneetti
Tarvitaan sen verran pahvipaloja, että magneetin saa ulkonemaan sieltä korkin sisältä.
diy pullonkorkeista jääkaappimagneettja ohje
Pahvipalapinot ja magneetit.
diy-pullonkorkki-jaakaappimagneetti diy-pullonkorkki-jaakaappimagneetti

Mun jääkaapin ovi on ollut tähän asti ihan tyhjä, joten hyvä saada siihenkin jo vähän eloa. "Sisällöllinen" jääkaapin ovi meinaa mulle lähestulkoon samaa kuin kotoisuus ylipäätänsä, koska Espoon kotona meidän porukoilla on aina jääkaapin ovi täynnä vähän kaikenlaista sälää, monenlaisia magneetteja, lippulappusia, valokuvia ja sellaista.

Ajattelin, että näitä pullonkorttimagneetteja voisi tehdä aina sitä mukaa, kun juo jonkun hyvän juoman, jossa on nätti ja sopiva korkki - ei näitä mistään muovikorkeista kumminkaan viitsi alkaa tekemään. Tai sitten vaan kerään tommosia cola-korkkeja, koska kylmä kokis lasipullosta on yksinkertaisesti jotain ihan parasta.
6 kommenttia:
 1. missä loput pullonkorkkimagneetit??? ne supersöpöt aaaaaaaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ansaitsee ihan oman postauksensa. ;) Nää tein viime torstaina yöllä, ne toiset tän viikon torstaina yöllä. :D

   Poista
 2. Heeeei, ihan mahtava idea! Tää täytyy kyllä lisätä omalle kässyjen to do -listalle (joka kaikkien muiden kiireiden johdosta vaan kasvaa eikä lyhene laisinkaan :/) ja toteuttaa joku kaunis päivä! ...Onpahan ainakin hyvä syy juoda kaikkia kivoja lasipullojuomia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Mullaki to do -listat senkun vaan pitenevät, paljon nopeammin kuin mitä niiden purkaminen edistyy. :D Juomat ovat jostain syystä paljon parempia lasipulloista nautittuina, kuin muovipulloista!

   Poista
 3. komppaan täysin, lasipullosta juotuna kokis on jotain niin hyvää. vitsit et rupes tekeen mieli kokista haha :-D

  VastaaPoista