Inspiraatioleikekirjasta 03

4 kommenttia:
inspiraatiokollaasi
Kuvien lähteet: Nurin kurin, The Perfect Fit, Tulouski, I Spy DIY, Apartment Theraphy
Taustan värit: Design seeds


SIKSAK-VIRKKAUS. Aikoinaan silloin pari kuukautta sitten, kun löysin Nurin kurin -blogin, tämä postaus oli syy, miksi jäin kyseisen blogin lukijaksi. Olin niin ihastunut tuohon laukkuun ja tyylikkääseen siksak-kuosiin, että tein heti oletuksen, että blogi on minulle sopiva muutenkin. Nappiin arvasin, ihania sisustus ideoita riittää. Mutta tuosta laukusta en ole päässyt ylitse vieläkään. Jossain vaiheessa on pakko opetella virkkaamaan, että voisin tehdä tuollaisen itsellenikin.

KÖYSILETTI. Mä joskus yritin tätä, mutten onnistunut. Mutta jos mä tän oppisin, niin olisi jotain vähän päheempää vaihtelua mun iänikuisille perusleteille. Ja tämmösellä vois saada hiukset pysymään muutenkin vähän kauempana jäätelöstä töissä, haha.

SUURET ABSTRAKTIT MAALAUKSET. "Tottakai sä tommosen ite osaat tehä", no mutku ei oma tekemät sotkut näytä itestä yhtään niin hyvältä, kuin muiden tekemät upeudet! Mun seinät kaipaa väriä ja eloa, voisko joku maalata mulle upean taulun jooko.

LIUKUVÄRJÄYTYT TENNARIT. Metsästän uusia, kestäviä tennareita, joilla voisin talsia taas vuoden päivät ilman, että kenkien reunat alkaa nauraa tai jalat kärsii rakoista. Hyvä kengät maksaa, jonka takia en vielä oo mitään saanut ostetuksi, vaan kuljen edelleen mun kulahtaneilla converseilla ja toivon ettei kukaan kiinnitä huomiota mun kenkiin, jos vaan hymyilen riittävän vetovoimaisesti. Mutta kun kaupoissa myydään edullisesti kokovalkoisia tennareita, tämmöset diy-ideat pomppaa mulla ensimmäisenä mieleen, että mitä jos sittenkin...

PARVEKEPUUTARHA. Tehtiin Roopen kanssa pikainen IKEA-kierros ja palattiin takaisin mukana muutamat pihakalusteet: pöytä ja pari tuolia. Projekti "parvekkeen muuttaminen viihtymiskelpoisempaan muotoon" on siis aloitettu, vaikka vielä onkin paljon matkaa siihen, että siellä oikeasti viitsisi viettää aikaa. Lattian ruma ulkomatto olisi kiva päällystää jotenkin ja käyttökelpoista tilaa on riittämiin, vaikka kalusteet onkin tällä erää aseteltu keskelle parveketta. Haluaisin pienen suloisen grillin, jonka pitäisi kerrostalo-olosuhteiden vuoksi olla sähkögrilli mutta minkäs teet. Sen lisäksi haluaisin vihreyttä, kasveja ja kukkia... On vain pari ongelmaa. Yksi, mun parveke on lasitettu, enkä voi ripustaa mitään kukkapurkkeja roikkumaan sen reunasta. Kaksi, mun parvekkeen reuna on aika korkea, ja jotta kukat saisivat valoa, niille tarvittaisiin aika korkea pöytä tai jonkinmoinen hyllysysteemi. Etsin siis nyt aika kiihkeästi sopivaa sivupöytää, jotta voisin jossain vaiheessa päästä kasvattamaan omia mansikoita ja herneitä, tai mitä vaan ihanaa. Kun ehdin jo ostaa kastelukannunkin, niin tottahan sille nyt käyttöä pitäisi löytää!


Minkälaiset asiat teitä inspiroi näin kesän kynnyksellä?
4 kommenttia:
 1. Käviskö tohon parvekkeelle sivupöydäks joku baaripöytä, vai meneekö liian pieneks tason puolesta tai jääkö edelleen liian matalaks? Ainoa korkea pöytä mikä mulla tulee mieleen :D

  Ja noi tennarit, en kestä miten ihanat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo pitää kattoo jos löytyis jostain sopivan korkea ja leveä ja edullinen baaripöytä, sitten semmonen kyllä sopis! :D

   Ja joo, niin ne onki..!!

   Poista
 2. robbarissa myytiin pieniä sähkögirllejä, ei kovin nättejä mutta sitäkin pienempiä - ja halpoja, nimittän halvimmillaan vaan 30e :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. :> Sain just kuulla et oikeesti saa olla muitaki ku vaan sähkögrillejä, mut pitää miettii vielä!

   Poista