Katujen tyylikkäimmät

2 kommenttia:
Vähän aikaa sitten pärähti käytiin Olympuksen ja Indiedaysin katumuotikampanja. Viime vuonna kyseinen kampanja meni multa aikalailla ohitse ilman, että kiinnitin koko juttuun mitään huomiota. Oli liikaa muuta mielessä. Sitten mä aloitin opinnot sellaisten ihmisten keskellä, jotka ovat aina vaan toinen toistaan tyylikkäämpiä. Ja tänä vuonna tämä kampanja tuntuu sopivan kuin nakutettu.

Sain kuviini kolme persoonallisesti pukeutunutta, mielenkiintoista henkilöä. Mikäli pidätte ottamistani kuvista, niiden äänestyssivulle pääsee klikkaamalla mallin nimeä tai kuvaa!

Kaikkien tykkäämällä/jakamalla äänestäneiden kesken arvotaan heti kesäkuun alussa Olympuksen PEN mini E-PM2 -kamera ja 25mm f1.8 objektiivi (palkinnon arvo 699,90 euroa). Osallistumisaikaa on siis vain parisen viikkoa!


JENNI, Tampere
“Pukeutumiseni vaihtelee fiiliksen mukaan. Tykkään yhdistellä uusia vaatteita ja kirppislöytöjä.”


JENNIRON, Tampere
“Ensivaikutelman ensivaikutelma on ulkonäkö. Pyrin tekemään sen tyylillä.”


RONAINO, Tampere
“Tykkään väreistä. Harmaa on väri.”


AINO

Jenniä voi äänestää TÄÄLTÄ, Ronia TÄÄLTÄ ja Ainoa TÄÄLTÄ. Ja itse katumuotikampanjan sivut löytää siis täältä.

Jos te tykkäätte näistä kuvista (siis ihan konkreettisesti siellä sivulla kuvan alla Tykkää-nappia painamalla, eikä vain oman pään sisällä, haha), myös mulla on mahdollisuus samanlaiseen palkintoon. Tämä on siis äänestäjien välisen arvonna lisäksi samalla myös kisa kuvaajien välillä! Että vaikka tyyli ei natsaisikaan, saa kyllä äänestää myös ihan mua tukeakseen - olisin siitäkin tosi iloinen!

Oon pohtinut uuden kameran hankintaa jo pidemmän aikaa, mutta tällaiset isot, kalliit hankinnat eivät ihan äkkiä tapahdu. Vaikka pidänkin rakkaasta Canon-möhkäleestäni, se tosiasia alkaa jo vähän painaa, että se on niin iso, painava ja vanha (sillä ostin sen käytettynä). Tällainen kilpailu näyttäytyy oikotienä onneen, vaikka todennäköisyydet eivät olisikaan omalla puolella.

Mutta oli miten oli, osallistumien on se kaikkein hauskin osa. Tykkään tämmöisistä kampanjoista, ja tällainen asukuvaaminen on mukavaa, kun sitä ei muuten koskaan tule tehtyä. Ja sitä paitsi, eivätkö Jenni, Aino ja Ron edustakin aika mainiosti? :)

Ja hei, kiitos tuhannesti kaikille, jotka jaksavat äänestää!
2 kommenttia:
  1. Oli pakko käydä jättämässä tykkäykset tukemisen ilosta - toi kamera on meinaan aivan huippu, ostin sellaisen itselleni maaliskuussa kun järkkäri rupesi tuntumaan tarpeettomalta. Kuvanlaatu on hyvä, mutta onhan se metkaa kun ei enää yhtäkkiä olekaan manuaalitarkennusta objektiivissa (tai jos on, niin en ole onnistunut löytämään :D) tai säätörullia, mutta aika nopsaan siihenkin sitten tottui! Ja kuvan ottaminen näytöltä, ohgod se oli vaikeaa - monta kertaa vein kameran lähelle silmää ja olin että "no kappas, eihän tää näin toimikaan". Kosketusnäyttö oli ihan pirteä lisä, vaikka ensin sitä kammoksuinkin. Metkaa, kun kuvan tarkennuspisteen pystyy valitsemaan ja samalla ottamaan kuvan vain painamalla näytöstä haluamaansa kohtaa :D Ehdottomasti suosittelen jos olet joskus uutta kameraa hankkimassa canonille, vaikkapa pienemmäksi kaveriksi, muutenkin kuin yrittämällä tämän arvonnan kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset! Voi että kun kuulostaa niin tosi hyviltä noi ominaisuudet. :D

      Poista