Inspiraatioleikekirjasta 04

8 kommenttia:

Kuvien lähteet:  Studs and Pearls, Shopbop, Deuce cities HenhouseInstructables
Sewing Barefoot, Oh the Lovely Things


SANDAALIT HELMIYKSITYISKOHDILLA. Multa löytyy jo parit remmisandaalit, mutta ei voi kieltää, etteikö houkuttaisi ajatus jostain simppeleistä sandaaleista - jos vaikka kirpparilta löytäisi - jotka tuunailisi omaan makuun sopivammiksi. Pienillä helmillä voisi luoda sandaalaihin omaperäiset yksityiskohdat, kuten Studs and Pearls -blogista löytynyt idea näyttää. (Helmikoristelun ohje löytyy täältä.)

PIKKULAUKKU TÄYNNÄ KUKKIA. Mä ostin vastikää mun pitkään kuolaaman unelmamekon, joka on niin valkoinen, että vaatii kaverikseen jotain väriä. Jos vastaan sattuisi jotkut fiinit juhlat, tuollainen kukkia täynnä oleva suloinen käsilaukku voisi täydentää asukokonaisuuden. En tiedä, tuleeko sellaisia juhlia vielä piiitkiin aikoihin, mutta haluaisin silti tuollaisen käsilaukun. Että olisi kokonaisuus kasassa heti tarpeen tullen.

VÄRIKKÄIKSI PUNOTUT TERASSIPENKIT. Kesäaikaan on ihana sisustaa myös sisätilojen ulkopuolta, pihaa tai parveketta. Mäkin raahasin parvekkeelleni IKEAsta pöydän ja pari tuolia, jotka eivät kuitenkaan vedä vertoja näillä. Jos mulla olisi parvekkeen sijaan piha, tommoset sopisivat mun makuun ihan täydellisesti. (Punottuihin penkkeihin löytyy hyvä video-tutorial täältä.)

KUKKARUUKKUJEN NARUROIKOTTIMET. No words needed, näyttää vaan niin paljon paremmalta, kuin ne sellaiset muoviset valmiit koukulliset, roikotettavat ruukut. Voi käyttää millaisia ruukkuja tahansa - paljon persoonallisempaa, kuin se sellainen perus valkoinen muovinen ruukku. Pahus vie, kumpa olisin löytänyt tän ennen sen oman amppelini ostoa... Onhan sekin nätti, mutta toisaalta on edullisempaa ja vapaampaa ostaa kukat erikseen ja tehdä oma tuollainen ruukkuroikotin, kuin ostaa valmis amppeli. (Kukkaruukkujen naruroikottimiin löytyy yksityiskohtaiset ohjeet täältä.)

HÄMÄÄVÄ ONTTO KIRJARIVI. Vanhoista kirjoista leikatut päädyt liitettu vierekkäin, ja laitettu laatikon reunaan kiinni. Yksinkertainen ja hauska idea, jos haluaa vaikka piilottaa jonkun tavaran pois näkökentästä. Mä esimerkiksi voisin kuvitella piilottavani tällaisella mun tv-tason hyllyistä digiboxin ja pleikkarin, jotka eivät paremmin imartele esteettistä silmää. (Hämäys-kirjarivin teko-ohje löytyy täältä.)

KESÄISET KAMPAUKSET. Laiskalla kampausten vääntäjällä, kuten mulla, on hiukset lähes aina auki. Ja tottakai kutrit kesätuulessa ja pyöräillessä aina takussa, sotkussa tai suussa. Tai kotona poissa tieltä yhdellä letillä. Ja töissä lähes aina tylsästi ponnarilla (joka sentään alkaa pikkuhiljaa onnistumaan nopeammin kuin mitä aikaisemmin - se takaraivon pyörre alkaa taipua mun tahtoon). Tässä on kuitenkin yksi mun silmää miellyttävä kampaus, joka ei vaadi kaikkien hiusten piilottamista kampaukseen: etuhiukset leteille ja taakse kiinni näteillä pinneillä. Näin hiukset eivät jatkuvasti karkaile naamalle, mutta kaikkea kuitenkaan tarvitse solmia kokonaan kiinni kampaukseen.


Tässä siis kesäkuun inspiraatiopisaroita kaiken sateen lomasta - miten on, iskikö mikään näistä ideoista teihin?
8 kommenttia:
 1. Erittäin iso KYLLÄ kesäkampauksille!

  VastaaPoista
 2. Oii nuo tuolit! En vaan ikinä saisi aikaiseksi mutta saisipa valmiina tuollaiset. Aivan upeat.

  VastaaPoista
 3. toi kirjojen taakse piilottaminen on ihan huippu idea! digiboxia en kummiskaan sinne taakse piilottais, sillä kaverilla on lasinen ovi digiboxin edessä ja se ovi pitää joka kerta avata koska kaukosäädin ei toimi muuten, niin mietin et käviskö samalla tavalla noiden kirjojen kanssa et estääkö se sen signaalin :-) mut muuten aivan ihana idea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään siitä! Jos vain jaksaisin joskus toteuttaakin. :D Lasi on kyllä suurempi signaalineristäjä kuin pahvi tai joku sellainen, sillä just kuulin että kännykästä voi yhteys kadota, jos sen laittaa lasipurkkiin ynnä muuhun sellaiseen. Tosin mun vanhempien kotona digiboksin edessä on lasiovi, ja se ottaa kaukosäätimen signaalin, vaikka sen oven pitäisi kiinni. Joten on vähän vaikea sanoa. :)

   Poista
  2. eli kokeilemisen arvonen juttu ainakin! jos ei toimi niin keksii jotain muuta piilotettavaa :-)

   Poista
  3. Jep! Mä ainakin ajattelin kokeilla, voin sitten kertoa miten onnistui. :D

   Poista