Lammen rannalla

4 kommenttia:


Kesän ensimmäinen puistopiknik, terassi-ilta, kesähitin kuuntelua baarin pienellä keikalla, tanssimista klubilla, ja kotiin siihen aikaan kun taivas muuttuu kokoajan vain valoisammaksi. Yöt on niin lyhyitä, niissä on tunnelmaa. Ihan kummallista kun ulkona ei tarvinnut mitään takkia, tai oikeastaan ei voinut käyttää mitään takkia, jos ei halunnut lämpöhalvausta. Oli niin kuuma, että mun pitkä ohut hamekin oli ihan liikaa. Mutta suojasipa ainakin auringolta, kun mun kämpästä ei vielä mitään aurinkorasvoja löydy. Sain myös viimein ommeltua tuosta hameesta umpeen toisen reiden kohdalla olleen halkion ja lyhennettyä pituudesta ainakin parikytä senttiä, etten kompastuisi helmoihini eikä haarojen välissä kokoajan lepattaisi se semmonen ärsyttävä kangasuikale.

Pääsykoepiknik oli mukava, rento tapa viettää vapaapäivä keskellä viikkoa. Viime vuonna olin mukana Otaniemen pääsykoepiknikillä Suomenlinnassa omien piirustus- & suunnittelukokeideni jälkeen, eikä tää piknik jäänyt edellistä huonommaksi. Porukkaa oli mukavasti, möllöteltiin nurmikolla sorsalammen vieressä ja juteltiin kaikenlaista.

Mulle koko päivä oli muutenkin ensimmäinen päivä ulkona pitkiin aikoihin. En jotenkin osaa lähteä vain ulkoilemaan ja viettämään aikaa jonnekin, jos mulla ei ole seuraa. Harmillisen paljon helpompi jumittua kotiin teeveen ja tietokoneen viereen, varsinkin kun ennen iltavuoroja ei ehdi ja aamuvuorojen jälkeen ei jaksa. Tai sellaisia tekosyitä mä ainakin itselleni syötän. Eilen käytiin sitten läpi vähän kaikenlaista, mitä kaikkea kesään kuuluisi enemmänkin jos itselleen ei syöttäisi noita syitä olla laiska kotihiiri. Mutta toisaalta sitä tasapainottaa se, kun on samalla ahkera työmyyrä.

Nyt mä lähen kohti iltavuoroa, ja toivon haartaasti ettei kiskakoppi olisi ihan kamalan läkähdyttävä sauna...
4 kommenttia:
 1. Onpas ihanan kesäisiä kuvia! :) Ja aivan ihana tuo muokkaamasi hame, saanko kysyä mistä olet sen hankkinut? :)

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itekin tykkään että näissä on ihanasti tunnelmaa. :) Ostin tuon hameen Wienin reissulla Forever21:sta, höpötin muun muassa niistä shoppailuista yhdellä videolla pari viikkoa takaperin. :>

   Poista
  2. voi kiitos vastauksesta! :) voi hyvinkin olla että lähtee Foreverille tilausta, ihastuin valtavasti! :)

   Poista
  3. Ole hyvä vain! :) Siellä tosiaan oli vaikka minkälaisia ihania vaatteita, harmi kun ei voinut ostaa ihan määrättömästi. :D

   Poista