Inspiraatioleikekirjasta 05

8 kommenttia:

Kuvien lähteet: Laiska nainen innostuu, Design Love Fest, Craftberry bush, A coastal bride, Crafty Nest


KUSTOMOITU KAMERAHIHNA. Mä odottelen edelleen sitä Olympuksen palkintokameraani (joo, kohta menee hermot), mutta se ei estä pohtimasta, miten haluaisin omaa varustustani muokata. Kamerahihna on yksi, joka on mahdollista tuunailla persoonallisemman näköiseksi  - ja jos ja kun mä pääsen tästä canonin järkäleestä eroon ja saan koko varustuksen uudistettua, voisi tämmöiset pienemmätkin muutokset ottaa mukaan todo-listalle. Koska onhan toi vaan aika paljon hurmaavamman näköinen kuin sellainen hihna, jossa lukee vain tylsästi itse sen kameran merkki ja malli. (Kameran hihnojen maalaustuunailuun voi löytää ohjeen täältä.)

KARKKI-JÄÄKAAPPIMAGNEETIT. Jumituin kerran katselamaan Kauppakeskus Duon Cafe Olohuoneen pienen ompelupuodin edessä myynnissä olevia käsityöjuttuja. Niiden joukossa oli tollaisia niitä-joitain-joiden-nimeä-en-muista karkki-magneetteja, jotka oli tehty erivärisistä huopapalasista. Mä ainakin voisin mielläni täyttää jääkaapin oven erilaisilla karkki-magneeteilla.

LASIPURKKIEN NARUTUUNAUS. Kuten mulle on kerääntynyt niitä vessapaperirullien hylsyjä, on noita lasipurkkejakin ehtinyt jäädä kaappien nurkkiin lojumaan. Ne on tyyliin semmosia Dolmio-tomaattikastikepurkkeja joiden kannet eivät enää pysy kunnolla kiinni avaamisen jälkeen, joten tämmöiset käyttötarkoitukset, joihin niitä kansia ei tarvita, ovat hyödyksi! (Lasipurkkien narutuunaus-ohjeeseen pääset tästä.)

SARJISPÄÄLLYSTEINEN KYLMÄLAUKKU. Jos mukana on jotain helposti pilaantuvia elintarvikkeita tai kylmiä juomia, jotka pitäisi kuljettaa paikasta A paikkaan B, kylmälaukku on ihan ehdoton. Varsinkin näillä hetkeillä. Kaupoissa myydään ainakin sellaisia perinteisiä styroksinvärisiä kovia kylmälaukkuja, mutta olisihan se kiva, jos omansa edes tunnistaisi helpommin. Laiska nainen innostuu -blogissa törmäsin ideaan, jossa tavallinen kylmälaukku oli päällystetty vanhoilla Aku Ankka -sarjisten sivuilla, ja se jos mikä vaikutti tosi kätevältä tavalta tehdä tylsästä kylmälaukusta omaperäinen ja hauska! (Kylmälaukun päällystämiseen ohjeistavaan postaukseen pääset tästä.)

PITKÄT HIUKSET PIILOON. Kuumalla säällä pitkät hiukset saavat pään hikoilemaan kuin pitäisi karvalakkia saunassa. Ja hiki saa hiukset likaisiksi tai vähintäänkin sen tuntuisiksi, kun taas myrskytuuli heittelee kutrit ihan mielivaltaisesti sekaisin. Tuollaisia niskaan kieputettavia kampauksia on näkynyt tänä kesänä paljon - tai ainakin mä oon nähnyt. Samantapaista kampausta pystyy muokkaamaan yksinkertaisimmasta versiosta lisäämällä siihen esimerkiksi pannan, huivin tai kukkia, tai laittamalla hiuksiin vaikkapa lettejä. (Tässä muutamia pinterestistä kaivettuja, toisistaan jonkin verran eroavia kampausvaihtoehtoja: 12345)

VIINIPULLONKORKEISTA MATTO. Mun keväisistä pullonkorkki askarteluista jäi vielä korkkeja yli, ja löysin aika hauskan idean, mihin niitä voisi käyttää jos määrä nyt vielä entisestään lisääntyy. Niistä pullonkorkeista voisi nimittäin tehdä kuumaliiman avulla hauskan maton vaikkapa kylpyhuoneeseen. Hylkivät vettäkin juuri sopivasti. (Korkkimatto-ohjeeseen pääset tästä.)


Tuleeko teille mieleen mitään helle-teemaisia vinkkejä, jotka voisivat tuoda helpostusta tukaliin säihin? Kun mikäs tässä niitä viikonvaihteeseen povailtuja superhelteitä odotellessa...
8 kommenttia:
  1. Tosi kiva postaus!! :) olen seurannut blogiasi kuukauden,ja tosi persoonalliselta ja kivalta paikuttaa!! :)) kumpa itsekkin olis noin luova ja taitava, et sais tehtyy näit!!! :))

    VastaaPoista
  2. Oihitsi, korkkimatto näyttää unelmalta, samoten toi kamerahihna - tommosen vois askarrella ton omankin olympys penin kaveriks!

    VastaaPoista
  3. Näin viestisi vasta äsken, mutta kivan postauksen olet tehnyt laukustani :)

    VastaaPoista