Myynnissä objektiivi!

4 kommenttia:
tamron-zoom idtamron-zoom
Myynnissä Tamronin zoom-objektiivi, pitkältä nimeltään Tamron AF 18-200 mm - f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical [IF], lempinimeltään kärsä. Sopii Canonin järkkäreihin ja monipuolisesti monenlaiseen valokuvaukseen. Voi kuvata kaukaa, läheltä, laajasti tai macrona. Ostettu aikoinaan sen perus kitti-objektiivin syrjäyttäjäksi syksyllä 2012, jolloin esittelin mötikän ensikertaa käytössä.

Toimii edelleen hienosti, linssi on siisti ja naarmuton. Objektiivi oli tiiviissä käytössä vuoden 2013 kesään asti, jonka jälkeen on ollut aktiivinen lähinnä matkoilla (tuolta bannerin alta Arkisto -kohdasta löytyvät kaikki reissupostaukset listattuina), kun kotipiirissä jumituin käyttämään lähinnä zoomitonta pannukakkuobjektiivia. On parhaimmillaan tietysti hyvässä luonnonvalossa, mutta mikäpä objektiivi ei olisi. Automaattitarkennus on hiukan äänekäs ja itse tykkäsin käyttää lähinnä manuaalitarkennusta. Objektiivin saa näppärästi lukittua pienimmilleen, ettei putki aukea itsekseen pitkäksi kärsäksi. Saa kysyä, jos kaipaa jotain lisätietoja.

Myynti tapahtuu Huuto.netin kautta, eli jos kiinnostusta tai tarvetta tällaiselle objektiiville löytyy, käy ihmeessä kurkkaamassa! Voit siirtyä huuto.net -kohteeseen klikkaamalla tästä.

Lähtöhinta on satasen kieppeillä, tästä päivästä eteenpäin on kahdeksan vuorokautta aikaa huutaa. Ostaja maksaa postikulut (pakettiautomaatilla 6,70€), tai vaihtoehtoisesti noutaa Tampereelta tai Helsingin keskustasta.
4 kommenttia:
 1. Minkälainen tää on vertattuna tohon Canonin 1100d:n perusobjektiiviin? Mulla ois nimittäin jo korkea aika hommaa jotain sen tilalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaat varmaan sitä Canonin 18-55mm -yleisobjektiivia. Näkyvin ero tietysti on, että tällä Tamronilla voi zoomata huomattavasti pidemmälle. Sen takia mä sen taisin silloin aikoinaan hommatakin, kun oltiin lähdössä reissuun ja se kittiobjekiivi alkoi tuntua niin rajoittuneelta. Monet hommaavat sen perus kittiobjektiivin kaveriksi pidemmän putken (esim joku canonin 55-200mm), jolla hoitavat kaukokuvauksen, mutta mä halusin sellaisen objektiivin, jonka kanssa välttäisi sen jatkuvan objektiivien vaihtelemisen muuttuvissa tilanteissa (ja jonka kanssa ei maksaisi itselleen ihan täysin mattia kukkaroon). Siinä mielessä tää Tamron oli just eikä melkein hyvä valinta. :)

   Poista
  2. Juuri tuota yleisobjektiivia tarkoitin. Ja kiitps vastauksesta, me oltiin viime vklla Norjassa ja kyllä tympäs kuvata, ku zoomi oli aivan olematon :/

   Poista
  3. Ei mitiä. :> Jep sen rajottoneisuuden huomaa yleensä vasta sitten kun lähtee reissun päälle, kotipiirissä pärjää hyvin ihan vaikka zoomittakin. :d

   Poista