Inspiraatioleikekirjasta 05

4 kommenttia:
En ehtinyt tehdä tätä postausta viime kuun puolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Piti eilisen puolella ehtiä, mutta tiistai oli täynnä pelkkää väsymystä ja keskiviikon juoksin pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Meni siis taas yöpostailuksi, mutta tässä tää nyt kuitenkin on! Kovin lyhyehköillä luennehdinnoilla, mutta eivät nämä ideat mun mielestä pahemmin mitään selittelyjä kaivanneetkaan.


Kuvien lähteet: Fall for Diy, Lushome, Design Love Fest, A Beautifull Mess
Urban Outfitters, Studio Diy


MARMORI-KUOSISET KUKKARUUKUT. Oikeasti ne ovatkin vain marmori-kuvioisella kontaktimuovilla päällystettyjä kuppeja, mutta ovat kyllä uskottavan näköiset. Tosi kätevä köyhän miehen kikka taikoa tyylikkäät kukkapurkit ihan tyhjistä nuudelipurkeista. (Ohjeet löytää täältä.)

KAUNIITA UNIA AVARUUDESSA. Nää pussilakanat hurmasivat ensisilmäyksellä, on sen verran vahvat värit ja vakuuttava printti. Ei ehkä mun tän hetkiseen kehnoon sisustukseen sopivat, mutta suurimmaksi osaksi eivät vain sovi mun kukkarolle - hintaa on sen verran että taitavat tällä erää jäädä haavekuvaksi. (Nämä löytyvät kuolattavaksi täältä.)

LIUKUVÄRJÄTYT KANGASTABLETIT. Omaan makuun värjättävissä ja pesukoneessa pestävissä, eipä tullut itselle mieleen ennen kuin tähän törmäsin. Tosi tunnelmalliset! Nämä sopisivat hyvin tuomaan väriä vaikkapa muuten pöytäliinattomaan pöytään. (Tällaisten tekemiseen löytyy hyvät ohjeet täältä.)

JOHDOT JÄRJESTYKSEEN. Simppelisti tommosilla klipsuilla mitä mullakin löytyy pussillinen keittiön laatikosta. Vaikuttaa tosi kätevältä, tosin tää keittiönpöytä, jonka ääressä kaiken datailun sun muun yleensä hoidan, on vähän liian paksu näille klipsuille. Takaraivoon muistiin painettava idea siitä huolimatta!

PUNAHUULINEN MEIKKIPUSSI. Helposti itse ommeltavissa, omaperäinen ja söpö. Kirkas värinen meikkipussi on vähän helpompi löytää pimeän laukun uumenista, nimimerkillä miksi-kaikki-mitä-etsin-on-aina-ihan-siellä-pohjalla. (Suoraan meikkipussin ompeluohjeeseen pääsee tästä.)

DONITSI-AURINKOLASIT. Ehkä vähän liian erikoiset arkikäyttöön ainakin omalta osaltani, mutta muuten ihan älyttömän siistit! Johonkin teemapäivään tai vaikka johonkin leivos-&jälkiruoka-aiheiseen tapahtumaan ihan täydelliset, ja tämän ohjeen mukaan aika helposti itse pyöräytettävissä lähinnä pelkästään eri väristen kynsilakkojen avulla!


Tarttuvatko inspiraatio-fibat, vai oonko mä ainoa joka on taas ihan kikseissä näistä? Mun sormet syyhyää siitä, että pitäisi taas pitkästä aikaa päästä näpertämään sitä sun tätä! Jos vaan saisin raivattua sille aikaa, kun tää lukuvuoden alku tuppaa vähän olemaan aika hektistä aikaa muutenkin.
4 kommenttia:
 1. jestas nuo avaruuslakanat! <3_<3 saiskohan tommoset mustista lakanoista leikkimällä kloorin ja akryylivärien/kangasvärien/jonkun kanssa D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin pikkasen upeat! *kuolanoro* Mietin samaa, mutta vaikuttais kyllä aika haastavalta projektilta... :s

   Poista
  2. Noi lakanat ei kauheen tummat oo, niin vois olla helpompaa maalata vaan valkonen lakana kivoilla avaruusväreillä..? :D Ite en oo kokeillu (enkä varmaan onnistuiskaan heh), mutta eiköhän toi mee samallai miten vaikka avaruustossujen maalaus, vähän isommassa mittakaavassa vaan.

   Poista
  3. Varmaankin, kun tuossa kuosissa pohja taitaa olla valkoinen eikä musta. :) Tää saattaa olla mullekin liian iso pala haukattavaksi, vaikka hotsittaisikin kokeilla. :D

   Poista